Tanıtım Tab Menüsünü Şekillendirmek İstemezmisin? | TabList |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aronshire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aronshire

Das Leben ist zu kurz, du solltest es genießen
Elmaslar
620
Minecraft
Aronshire

Discord:

Aronshire#8111

Merhaba MC-TR sakinleri. Bugün sizlerle TabList pluginini incelicez!​

70231

Nedir Bu Plugin?;

Bu eklenti sayesinde Tab Menüsüne İstediğiniz şekli verebilirsiniz

Peki Komutları Neler?;

/tl help = Komutları gösterir.
/tl reload = Plugine reset atar.
/tl fakeplayer = Tabda fake olarak birini gösterir. (Configden bu özelliği açmanız lazım)
/tl setprefix = Oyuncuya Tabda prefix ayarlarsınız. Configden bu özelliği açmanız lazım)
/tl setsuffix = Oyuncuya tabda suffix ayarlarsınız. Configden bu özelliği açmanız lazım)
Nasıl Tab Menüsünü Değiştiriz;
  • Öncelikle plugins > tablist > config yolunu izliyoruz.​
  • Config dosyasında 179. satır ile 185. satırlar arasını editliyoruz.​
  • Plugine reload çekiyoruz ve tab menüsü hazır!​
Örnek Tab Menüsü;

70238
Nasıl Kurulur?;
  • Öncelikle Plugini indirin.
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
  • Sunucuyu durdurun.
  • Plugins klasörüne Plugini atın.
  • Sunucu tekrardan başlatın.
  • Ve işte plugini kurduk !

Son düzenleme:
Turkceyikatlediyoruz.org​
Türkçe kullanımı çok kötü konu kısa anlatım kısa, başarılar.​

Kısa ve öz bir tanıtım olmuş ama kendini geliştirmen gerekiyor. Başarılar

Turkceyikatlediyoruz.org​
Türkçe kullanımı çok kötü konu kısa anlatım kısa, başarılar.​
Kısa ve öz bir tanıtım olmuş ama kendini geliştirmen gerekiyor. Başarılar
Komutları daha çok uzun tutmak isterdim ama pluginde birçok komut çalışmıyor. Çalışan komutları eklemeye çalıştım. İlk tanıtımım olduğu için acemilik var :D Eksiklerimi daha iyi söylerseniz birdahaki tanıtımda o hataları yapmam.

Komutları daha çok uzun tutmak isterdim ama pluginde birçok komut çalışmıyor. Çalışan komutları eklemeye çalıştım. İlk tanıtımım olduğu için acemilik var :D Eksiklerimi daha iyi söylerseniz birdahaki tanıtımda o hataları yapmam.
Eklentiler hakkında biraz araştırma yapabilirsin , görsel , yetkileri , komutları vs ekleyebilirsiniz.

Eklentiler hakkında biraz araştırma yapabilirsin , görsel , yetkileri , komutları vs ekleyebilirsiniz.
Özellikle görsel fazlasıyla koymak isterdim ama google da pek görsel bulamadım. Komutlarına gelince araştırmasını yaptım bulduğum komutlardan en yararlılarını ve çalışanlarını koydum tanıtıma. Yetkilerine gelincede pek bir yetki yok zaten oplerin kullanabileceği komutlar bunlar, normal bir oyuncunun kullanabileceği komutlar yok! Tabi sende araştırmak istiyorsan araştır ben pek birşey bulamadım bu pluginle ilgili.

Özellikle görsel fazlasıyla koymak isterdim ama google da pek görsel bulamadım. Komutlarına gelince araştırmasını yaptım bulduğum komutlardan en yararlılarını ve çalışanlarını koydum tanıtıma. Yetkilerine gelincede pek bir yetki yok zaten oplerin kullanabileceği komutlar bunlar, normal bir oyuncunun kullanabileceği komutlar yok! Tabi sende araştırmak istiyorsan araştır ben pek birşey bulamadım bu pluginle ilgili.
Eklentiyi biliyorum eğer diğer konularda gelişmeniz için söylemiştim bunları :)

Yalnız, "Yaratmak Allah'a mahsustur.". Başlığı değiştirmen daha iyi olacaktır.

Konu tasarımı pek iyi değil ancak tablist yerine titlemanager kullanmak en mantıklısı.

titlemanager kullanmak en mantıklısı.
Bencede, en iyisi TitleManager.

Nedir Bu Plugin?;

Peki Komutları Neler?;

Burda biraz fazla boşluk olmuş sanki.
Bu arada konu güzel olmuş, ellerine sağlık.

Yalnız, "Yaratmak Allah'a mahsustur.". Başlığı değiştirmen daha iyi olacaktır.
Elhamdülillah müslümanım bende. Ama Şartlar ve Kurallar bölümünün 9. maddesinde din ayrımcılığının olmadığı yazıyor. Bu forum da sadece müslümanlar değil hristiyan , ateist vb dinlere inanan üyelerde olabilir ! Ben bunları düşünerek bunu yaptım.Ama seni kırmıyım değiştirdim başlığı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı pek iyi değil ancak tablist yerine titlemanager kullanmak en mantıklısı.
Bencede, en iyisi TitleManager.

Nedir Bu Plugin?;

Peki Komutları Neler?;

Burda biraz fazla boşluk olmuş sanki.
Bu arada konu güzel olmuş, ellerine sağlık.
Öncelikle @Bay-Yeşil title manager sadece tab üzerine bir plugin olmadığı ve sürekli güncelleştirilmediği için hata verebiliyor. Örnek vermek gerekirse sunucumda title manager kullanıyordum ama bazı oyuncularda tab gözüküyorda bazılarında gözükmüyordu. Bende'de sunucudan girip çıkınca gözükmüyordu. Bende tab list kullanmaya karar verdim . Hiçbir sorunla karşılaşmadığım için bunu öneriyorum.

@DwordGG Teşekkür ederim uyarın için oruçlu iken yazdığım için tanıtımı pek fark etmemişim :D

Son düzenleme:
Elhamdülillah müslümanım bende. Ama Şartlar ve Kurallar bölümünün 9. maddesinde din ayrımcılığının olmadığı yazıyor. Bu forum da sadece müslümanlar değil hristiyan , ateist vb dinlere inanan üyelerde olabilir ! Ben bunları düşünerek bunu yaptım.Ama seni kırmıyım değiştirdim başlığı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle @Bay-Yeşil title manager sadece tab üzerine bir plugin olmadığı ve sürekli güncelleştirilmediği için hata verebiliyor. Örnek vermek gerekirse sunucumda title manager kullanıyordum ama bazı oyuncularda tab gözüküyorda bazılarında gözükmüyordu. Bende'de sunucudan girip çıkınca gözükmüyordu. Bende tab list kullanmaya karar verdim . Hiçbir sorunla karşılaşmadığım için bunu öneriyorum.

@DwordGG Teşekkür ederim uyarın için oruçlu iken yazdığım için tanıtımı pek fark etmemişim :D
Versiyonunuza göre indirirseniz config'den update kısmını false yaparsanız pek sorun vericeğini sanmiyorum.

Güzel konu teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl