Doğukan Solak
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- orjinal yok
ZiyaBRN#8832
arkadaşlar tab'a bastığımızda çıkan oyuncu listesinde yetkililerin isminin başında yetkisinin yazması ve oyuncuların isminin başında ise ED yazmasını istiyorum böylebi skript bilen varmı
hocam öyle olmuyo taba bastığımızda kurucuda kurucu moderatörde mod fln yazmasını istiorum ama olmuyoişini görebilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ZiyaBRN#8832
nte.moderator gibi yetkileri verdin mi yaptıktan sonra?hocam öyle olmuyo taba bastığımızda kurucuda kurucu moderatörde mod fln yazmasını istiorum ama olmuyo
hocam oyuna belli bi süre ara verdim açıklarmısı "nte.moderator" nedirnte.moderator gibi yetkileri verdin mi yaptıktan sonra?
Groups:
kurucu:
Permission: nte.kurucu
Prefix: '&4&lKURUCU &f'
Suffix: ''
SortPriority: 1
admin:
Permission: nte.admin
Prefix: '&c&lADMIN &4'
SortPriority: 1
rehber:
Permission: nte.rehber
Prefix: '&eRehber &a'
SortPriority: 2
mvip+:
Permission: nte.mvip+
Prefix: '&6MVIP&4+ &e'
SortPriority: 3
Kod:Groups: kurucu: Permission: nte.kurucu Prefix: '&4&lKURUCU &f' Suffix: '' SortPriority: 1 admin: Permission: nte.admin Prefix: '&c&lADMIN &4' Suffix: '' SortPriority: 1 rehber: Permission: nte.rehber Prefix: '&eRehber &a' Suffix: '' SortPriority: 2 mvip+: Permission: nte.mvip+ Prefix: '&6MVIP&4+ &e' Suffix: '' SortPriority: 3
NameTagEdit klasörünüzde Groups diye bir dosya olması gerek onu açın. Ben üstte verdim örneğin. Prefixi ' işareti olan şeyin içine yazın. Grup ismi aynı olmasın. Permission nte ile başlasın. Mesela bir deneyin geri dönüş yaparım size.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Permissions'u hangi gruba istiyorsanız ona veriniz.
ok saol kardeşim
ok saol kardeşim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!