Çözüldü TAB LUCKPERMS ÖNCELİĞİ ÇALIŞMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 249
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

Merhabalar ben mc suncuum için tab ve luckperms kullanıyorum ama önceliği nasıl ayarlarsam ayarlıyım görseldeki sorun ile karşılaşıyorum yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.

1744384273777.webp

Merhabalar,

Tab plugininde config.yml üzerinden prefixleri ayarlamalısınız.

tab configinde önceliği ayarladığınız yeri gösterebilir misiniz

TAB plugininden Config.yml girin yetkili sıralamalarını bu şekilde yapın, ilk başta en yüksek yetki olacak şekilde

Ekran görüntüsü 2025-04-11 181758.webp

Tab eklentisi ve luckperms çakıştığı için tab eklentisinin ağırlıkları geçerli sayılıyor tab eklentisinin config dosyasında sorting-type: kısmını düzenleyip deneyin

Tab eklentisi ve luckperms çakıştığı için tab eklentisinin ağırlıkları geçerli sayılıyor
Luckperms'de Tabı etkileyecek herhangi bir ağırlık olduğunu hatırlamıyorum çakışacak bir unsur yok, tamamen tab eklentisi ile alakalı

Luckperms'de Tabı etkileyecek herhangi bir ağırlık olduğunu hatırlamıyorum çakışacak bir unsur yok, tamamen tab eklentisi ile alakalı
Evet evet, Tab eklentisi ile alakalı yukarıda nasıl yapması geretiğini ss olara belirttim zaten, o sıralamayı yaparsa düzelicek.

Luckyperms deki ayarladığınız yetki ağırlıklarına göre sıralamak daha rahat olur tekrar tekrar her yetki için tab config dosyasına giriş yapmaya gerek yok:

sorting-types:
- PLACEHOLDER_HIGH_TO_LOW:%luckperms_highest_group_weight%
- PLACEHOLDER_A_TO_Z:%player%

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl