M
Mythel
Ziyaretçi
pizm.#2222
Groups:
_OTHER_:
tabprefix: '%vault-prefix%'
tagprefix: '%vault-prefix%'
abovename: ' &8▶ &cİstediğini yazabilirsin. &8◀ '
belowname: ' %health% &c❤'
tabsuffix: '%afk%'
tagsuffix: '%afk%'
customtabname: '&7%essentialsnick%'
customtagname: '&7%essentialsnick%'
WhuryBaris#0001
Merhaba bunu adam factionda olunca klan ismi neyse komut ile yapabilirmiyiz veya da sadece komut ile?Kod:Groups: _OTHER_: tabprefix: '%vault-prefix%' tagprefix: '%vault-prefix%' abovename: ' &8▶ &cİstediğini yazabilirsin. &8◀ ' belowname: ' %health% &c❤' tabsuffix: '%afk%' tagsuffix: '%afk%' customtabname: '&7%essentialsnick%' customtagname: '&7%essentialsnick%'
pizm.#2222
Placeholder APİ, komut derken? Anlamadım.Merhaba bunu adam factionda olunca klan ismi neyse komut ile yapabilirmiyiz veya da sadece komut ile?
WhuryBaris#0001
/lonca olustur isim yazcak o isim olcak nasıl yapabilirim?Placeholder APİ, komut derken? Anlamadım.
UgurAteq#8548
lonca plugininde %lonca% seklinde dene lonca yazdım yere plugin ne tanımlıyorsa onu yaz/lonca olustur isim yazcak o isim olcak nasıl yapabilirim?
WhuryBaris#0001
Bende TAbdan baska bir plugin yok lonca icin tabıda sildim titlemanager kullanıyorum eger sdnde varaa lonca plugini verir misin?lonca plugininde %lonca% seklinde dene lonca yazdım yere plugin ne tanımlıyorsa onu yaz

efekurban
WhuryBaris#0001
Evet :(Sucuk olmadan sucuklu yumurta yapmaya çalışıyorsun gibi geldi bana.
UgurAteq#8548
Sucukları yumurtadan once kızartmanı onerirsin oyle tadı daha hoş oluyor.Evet :(
pizm.#2222
Basit bir örnek vereyim; faction klan pluginini kur, neredeyse bütün komutlarını kısıtla sadece /<komut> <syntax> kalsın. /f create gibi. Sonrada TAB plugininden [ abovename: ]'i o eklentinin klan ismini gösteren placeholder'ı yap ve oldu bitti :)/lonca olustur isim yazcak o isim olcak nasıl yapabilirim?

efekurban
kanka arkadaş direkt lonca plsi istiyor sendenBasit bir örnek vereyim; faction klan pluginini kur, neredeyse bütün komutlarını kısıtla sadece /<komut> <syntax> kalsın. /f create gibi. Sonrada TAB plugininden [ abovename: ]'i o eklentinin klan ismini gösteren placeholder'ı yap ve oldu bitti :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!