Syblock için hosting önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KemalRenas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KemalRenas

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar yakın zamanda bir syblock sunucusu açıcam emek ve op syblock hangi hostingi seçiyim yüm samimiyetinizle söyleyin lag olmasını istemiyorum ama uygun olursada güzel olur fiyatı bide bu olmasada olur web sciritp de veriyorsa tadından yenmez varsa öule bir hosting yazın

Arkadaşlar yakın zamanda bir syblock sunucusu açıcam emek ve op syblock hangi hostingi seçiyim yüm samimiyetinizle söyleyin lag olmasını istemiyorum ama uygun olursada güzel olur fiyatı bide bu olmasada olur web sciritp de veriyorsa tadından yenmez varsa öule bir hosting yazın
Minecraft Türkiye hosting firmaları ile ilgli daha önceden konu açmıştım aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

Bu tarz konular için konu açmıştım aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

dostum iyi güzelde batıhostu falan koymamaıssın

dostum iyi güzelde batıhostu falan koymamaıssın
Merhabalar günümüzde hosting firmalarının tercih edilme oranları; sunulan hizmet kalitesi, müşteri desteği, fiyatlandırma, sunucu performansı gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiyor. Günümüzde farklı farklı hosting firmaları mevcut örneğin bir firmanın müşteri desteği hızlı olur ama diğer firmanın müşteri desteği yavaş ya da bir firmanın saldırı koruması diğer hosting firmalarına göre daha etkilidir.

Son düzenleme:
Merhaba,

Treas Host olarak AMD Ryzen 9 7950X ve Intel Xeon E5-2699v4 işlemcilerimiz, yüksek hızlı Samsung 990 Pro NVMe M.2 disklerimiz, yüksek internet ve altyapı hızımız ve güçlü korumalarımız ile size yardımcı olmak isteriz. Test sunucusu isterseniz discord üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Merhaba hayırlı bayramlar,

Bayram özel indirimlerimizden faydalanarak sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl