Çözüldü swme benden baskayi girmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 511
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aron

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
tekrardan mc ye geri dondum eskiden ben bile bukkit swye gire bilmiyodum ama simdi ben giriyom baskasi giremiyor
bukkitden 1.8.3 sw acdim hamacsisiz
4 tane video izledim ama sorunu cozemedim port tp link port yonlendirmesi 100% dogru yapdim || online mod yani premium moduda kapaddim videodaki gibi ayarladim hersey dogru oluyor ama yinede kimse gelemiyor
kac kisiyi davet etdim yerel ip diyer ip tum ipconfig ipleri ile girmesini soledim sonna 25565 koy dedim ama yinede sorunum cozulmedi anlamadim bu sorunu lutfen bana yardimci olun cok biktirdi bu is beni

ip yi yazda bide biz deneyek

tekrardan mc ye geri dondum eskiden ben bile bukkit swye gire bilmiyodum ama simdi ben giriyom baskasi giremiyor
bukkitden 1.8.3 sw acdim hamacsisiz
4 tane video izledim ama sorunu cozemedim port tp link port yonlendirmesi 100% dogru yapdim || online mod yani premium moduda kapaddim videodaki gibi ayarladim hersey dogru oluyor ama yinede kimse gelemiyor
kac kisiyi davet etdim yerel ip diyer ip tum ipconfig ipleri ile girmesini soledim sonna 25565 koy dedim ama yinede sorunum cozulmedi anlamadim bu sorunu lutfen bana yardimci olun cok biktirdi bu is beni
Windows güvenlik duvarını kapattın mı?
ip yi yazda bide biz deneyek
Reklama giriyor bu yazmasına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl