Proje SWMCS | Yeni Nesil Website | Canlı Tasarım | YAYIMLANDI |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cresties
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.022

Scriptimizi kullanacak mısınız?

• Kesinlikle kullanacağım

Oy: 17 68,0%
  • Belki kullanırım

Oy: 6 24,0%
  • Hayır kullanmayacağım

Oy: 2 8,0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temayı başarısız buldum.

Reyiz Link Nerede? LİNKKK

Reyiz Ne zaman link vereceksin

Güzel bir proje.
Birlikte çalışmak isterim görüşmemiz mümkün müdür?
Başarılar ++

php ilemi yapıldı?

Arkadaşlar, proje paylaşımı aralığın 3. haftası olarak planlanıyor. Bir gecikme yaşanmaz ise paylaşmadan 1 hafta öncesi (yani aralığın 2. haftası) sizlere bilgi verilecek.

Bu süreden önce link paylaşımı yapılmayacaktır.

Proje PHP altyapısı ile kodlanmıştır.

Ücretsiz paylaşılmasından yana değilim piyasayı etkiler bu işten para kazanan insanlar var.
Tasarım geliştirilebilir başarılı ek olarak Discord'tan iletişime geçerseniz tema için birşeyler yapabiliriz belki.

Demek bahsettiğin script buydu eline koluna sağlık dilerim, konuya attığın uzanca bir mesaj içinde sana teşekkür eder ve tebrik ederim başarılar.

Demek bahsettiğin script buydu eline koluna sağlık dilerim, konuya attığın uzanca bir mesaj içinde sana teşekkür eder ve tebrik ederim başarılar.

Teşekkür ederim :D Umarım konuyu baltalamamışımdır :)

Aslında olay o sunucuyu 1-2 ay açık kalsın diye açmakta değildi bizim amacımız. 15 Kişiyi geçmez diye düşündük başımıza neler geldi :D

Tasarım sade ama bana göre güzel css ile arka plan ekleyebilirsiniz ek olarak sidebar bölümüne market son kayıtlar eklenirse güzel olur gibime geliyor yine footer bölümünü güzel bir şeyler yaparsanız güzel ek olarak admin paneli var degil mi varsa güzel ek olarak link ne zaman paylaşacaksınız merak ediyorum. Başarılarınız devamını dilerim.

Bu devirde güzel şeylerde oluyor. Başarılar dilerim güzel bi proje ve en dikkat çeken özelliği ise ücretsiz olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl