AhmetErdem
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- Gasparlewis
Discord:
Ahmet Erdem#0303
Herkese Merhaba,
Öncelikle bizim sunucu için builder lazım.Sadece spawn için diğer warpları yaptık fakat spawn yapıcak kadar yetenekli olmadığımız için builder arıyoruz! Güzel Skyblock temalı skyblock spawnı yapıcak varsa (Ücretsiz) bize ulaşsın! Eğer cidden beğenirsek ve ciddi anlamda kendisi emek veren kişi olursa sunucumuza yönetim kurulunca ismi geçer ve sınırsız olarak mimar tagı verilir.
Alım için şu sorulara cevap verin :
[Adınız] :
[Soyadınız] :
[Yaşınız] :
[Minecraft Bilgileriniz] :
[Hangi komutları biliyorsunuz] :
[Wand,sphere vs komutlarını ne sıklıkla biliyorsun?] :
[Birazcık Kendinden Basset] :
[Kendine Güveniyor musun?] :
[Discord İletişim için] :
Bu sorulara cevap verdikten sonra discord hesabınıza mesaj göndereceğiz.Daha sonra sizi kendi KEYUBU sunucumuzda test edicez ve sizden spawn yapmanızı rica edicez!
Bu işi dalgaya almayın!
Eğer cidden güzel spawn yaparsa adınız sunucumuzun 4 bir yerinde geçicek ve discord yerinde mimar tagı vereceğiz.Unutmayın bu bir Skyblock sunucusu!
-Swexy Network Üst Yönetim Kurulu
Öncelikle bizim sunucu için builder lazım.Sadece spawn için diğer warpları yaptık fakat spawn yapıcak kadar yetenekli olmadığımız için builder arıyoruz! Güzel Skyblock temalı skyblock spawnı yapıcak varsa (Ücretsiz) bize ulaşsın! Eğer cidden beğenirsek ve ciddi anlamda kendisi emek veren kişi olursa sunucumuza yönetim kurulunca ismi geçer ve sınırsız olarak mimar tagı verilir.
Alım için şu sorulara cevap verin :
[Adınız] :
[Soyadınız] :
[Yaşınız] :
[Minecraft Bilgileriniz] :
[Hangi komutları biliyorsunuz] :
[Wand,sphere vs komutlarını ne sıklıkla biliyorsun?] :
[Birazcık Kendinden Basset] :
[Kendine Güveniyor musun?] :
[Discord İletişim için] :
Bu sorulara cevap verdikten sonra discord hesabınıza mesaj göndereceğiz.Daha sonra sizi kendi KEYUBU sunucumuzda test edicez ve sizden spawn yapmanızı rica edicez!
Bu işi dalgaya almayın!
Eğer cidden güzel spawn yaparsa adınız sunucumuzun 4 bir yerinde geçicek ve discord yerinde mimar tagı vereceğiz.Unutmayın bu bir Skyblock sunucusu!
-Swexy Network Üst Yönetim Kurulu