Çözüldü Sw ye girilmiyor Uyarı alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Redwa12x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redwa12x

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben cakma lobi ile birleşik bir sunucu kullanıyorum ama bu çakmalobiyi kapatıp sadece survival ile devam etmek istiyorum ama sadece o sw yi açarsam bi akıllı senmisin diyor yani buuk iht ile bungeecordken dier sw nin ip sini bulurlar diye konulmuş bir koruma ama neyle kaldırabiliriz bunu açtığımda girilmiyor uyarı veriyor

Bungeecord da fireball adlı ayarı devre dışı bırakmanız lazım.

Bungeecord u çalıştırmadan sadece normal sw olmasını istiyorum ben bungeecord olmuyacak batihost server

Bungeecordu devde dışı bıraktıysanız aldığınız hata başka bir yerde olmalı.

ya bende pluginlere fln baktım anlamdım bir şekilde bungecoord run.bat ını başlatmıyorum ama sw ye girilmiyor bir komutla engellenmiş ama bu komut nerede aradım bulamadım

Bungeecord devre dışı bırakılırsa, sunucuya erişim yapılmaz. hangi sunucuyu ayırmak istiyorsanız. spigot.yml'sine girin. bungeecord: false yapın.

bungeecord false zaten bu bir plugin fln galiba sadece lobiden girilcek gibi kodlanmış sw yi normal açınca bungeecord olmadan olmuyor

Sunucuyu sıfırlayın.

oyuncularım fln var bir şey kaybetmelerini fln istemiyorum ya

FireWall'u Devre Dışı Bırakıp , Survival Sunucuna Authme Pluginini Yükle BungeeCord Ayarlarını da geri Alırsan Sorun Çözülür Dostum..

Sunucunuzda IPWhitelist veya vb plugin varsa silmeyi veya kapatmayı dener misiniz.

byartem çok saol halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl