Sw acacagimda site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batihost firması herkese özel olarak site yapıyor. Bunun yanı sıra Keyubu firmasına da yaptırabilirsiniz.

Bence asıl keyubunun desteği kötu

Ben Kesinlikle Keyubuyu Öneririm VDS - Site -Tasarım -MC-TR reklam [pakete göre değişiyor

Şahsen Keyubuyu Öneririm. Destek Ekibi Olsun Vb. Gayet Kaliteliler. Site Veriyormu Tam Hatırlamıyorum Fakat Güncellemelerini Seviyorum.

Linux Almanı Öneririm Çünkü Windows Zaten 500 Mb Ram Yediği İçin RAM den tasarruf edersin.
500 mb ramı windowsa vermezse windows ne yapacak yani örnek bir güncelleme gelecek 100 mb falanmı verecek güncellemeye yada bir ddos falan windows çökerse sunucuda çöker bunu unutma 500 mb o kadarda büyük bir rakam değil

Batihost kullanıyorum ve sitelerinide beğeniyorum hatta ininal desteği bile var play.tc domainli sitelerde kendi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteye bakarsan incelersen çok güzel site verdiklerini göre bilirsin ilk ay bedava ve ayda 3 tl 4 tane site sunuyor istediğini seçebilirsin hizmetleride çok güzeldir bence batihost

Yurt dışı kredi kartı hizmeti bile veriyor ne istiyorsunuz

Son düzenleme:
Keyubunun sitesi sunucunun yanında hediye ve güzel bir site tavsiye ederim

Batihost öneriyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl