Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baştan söyleyeyim skript bilgim çok yok, yanlış olabilir, profesyonelce değil. Bende 2-3 gün önce böyle bir şey yapmayı denedim. Benim yaptığım skriptin amacı suya girince oyuncuya 1 saniyelik wither etkisi veriyor. Kod:
Bu Kod 1.8 için:
Kod:
on step on water:
execute console command "/effect %player% minecraft:wither 1 100"
Bu Kod 1.16 için:
Kod:
on step on water:
execute console command "/effect give %player% minecraft:wither 1 100"
Not: Konsol, oyuncuya 1 saniyelik wither etkisi verdiği için eğer OP isen chat çok kirleniyor bunu önlemek için server.properties den broadcast-console-to-ops=true yerine false yapman gerekiyor.
Baştan söyleyeyim skript bilgim çok yok, yanlış olabilir, profesyonelce değil. Bende 2-3 gün önce böyle bir şey yapmayı denedim. Benim yaptığım skriptin amacı suya girince oyuncuya 1 saniyelik wither etkisi veriyor. Kod:
Bu Kod 1.8 için:
Kod:
on step on water:
Bu Kod 1.16 için:
Kod:
on step on water:
Not: Konsol, oyuncuya 1 saniyelik wither etkisi verdiği için eğer OP isen chat çok kirleniyor bunu önlemek için server.properties den broadcast-console-to-ops=true yerine false yapman gerekiyor.
Bu Kod 1.8 için:
Kod:
on step on water:
Bu Kod 1.16 için:
Kod:
on step on water: