Suyun Altı Mavi Sanırım İndirim Başladı

Furkan Oruc

Ayıpsınn knksszz
Elmaslar
473
Minecraft
Lijye

Discord:

Furkan Oruc#8686

69618

69619

69620

69621

69622

Tasarım Adı = Mavimsi #1

Tasarım Amacı = Yeni nesillere uyum sağlamak

Tasarım Bilgi = Alan kişi 10 tane sistem ekleyebilir ben 4 tane ekledim zaman kaybı yaşamamak için bilginize . Eğer isterseniz arka plan daki resimleri minecraft sunucunuzdaki resimlerle değiştirebilirsiniz . Ayrıtaren alan kişi yeni bir server açtı diyelim ona vermiş olduğum kodu bana attığı zaman onayladığımda yeni bir tasarım ücretsiz yapıyorum . Mavimsi tasarımı kişiye göre değiştirebilir fiyat da oynama olmaz
Fiyat = 10 TL

Tasarım kötü diyenler olacak elbet tek bir şey söylemek istiyorum "SİZ FLAT GÖRMEYE ALIŞTINIZ TABİ"
Daha fazlası için Discord = Furkan Oruc#8287​

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 69618
Ekli dosyayı görüntüle 69619
Ekli dosyayı görüntüle 69620
Ekli dosyayı görüntüle 69621
Ekli dosyayı görüntüle 69622

Tasarım Adı = Mavimsi #1

Tasarım Amacı = Yeni nesillere uyum sağlamak

Tasarım Bilgi = Alan kişi 10 tane sistem ekleyebilir ben 4 tane ekledim zaman kaybı yaşamamak için bilginize . Eğer isterseniz arka plan daki resimleri minecraft sunucunuzdaki resimlerle değiştirebilirsiniz . Ayrıtaren alan kişi yeni bir server açtı diyelim ona vermiş olduğum kodu bana attığı zaman onayladığımda yeni bir tasarım ücretsiz yapıyorum . Mavimsi tasarımı kişiye göre değiştirebilir fiyat da oynama olmaz
Fiyat = 10 TL

Tasarım kötü diyenler olacak elbet tek bir şey söylemek istiyorum "SİZ FLAT GÖRMEYE ALIŞTINIZ TABİ"
Daha fazlası için Discord = Furkan Oruc#8287​
Tasarım kolay ama fiyatına göre muhteşem.
Ellerine sağlık, iyi forumlar.​

Bu yapmış olduğunuz tasarım diğerine göre daha güzel ve göze çok hoş görünüyor , fiyatı da gayet uygun ve sunucu açarsam mutlaka sizden hizmet alacağım. :) Hayırlı satışlar dilerim!

Tasarım kolay ama fiyatına göre muhteşem.
Ellerine sağlık, iyi forumlar.​
Yeni başlayan biri olarak tasarım zor . Bu grafik tasarım'da yeni olduğumu söylemek istiyorum .Yorumun için teşekkürler .​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu yapmış olduğunuz tasarım diğerine göre daha güzel ve göze çok hoş görünüyor , fiyatı da gayet uygun ve sunucu açarsam mutlaka sizden hizmet alacağım. :) Hayırlı satışlar dilerim!
Teşekkürler .

Yetkili ve sunucular bölümü geliştirilmeli

diğer türlü başarılı bir konu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl