#SUSAMAM sizce nasıl ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qiffy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
67
Minecraft
Qiffy
Merhaba arkadaşlar sizce şarkı nasıl olmuş ? [beğenmeyen arkadaşlarım oldu]

Edit = Bence Efsane

"Duyar kas, parayı kap!" modasına güzel bir örnek.
Sonuna "kişi ve kurumlarla alakası yoktur" koy. Eeee sonra da "ben protest müzik yapıyorum" diye dolaş. Konuların işleniş türü güzel ama samimi bulamadığım, 15 dakikalık klip.

"Duyar kas, parayı kap!" modasına güzel bir örnek.
Sonuna "kişi ve kurumlarla alakası yoktur" koy. Eeee sonra da "ben protest müzik yapıyorum" diye dolaş. Konuların işleniş türü güzel ama samimi bulamadığım, 15 dakikalık klip.
şarkı uzun değil kardeşim ülkenin sorunu çok

Bence 15 dakikada ülkemizi anlatmışlar daha ne istiyorsunuz. Türkiye = Susamam Sözleri.

Başlıyoruz :D Tartışma % 10
Gerçekleri tartışmaya çevirenler genellikle bilgisi olmayan, ilk okuduğu/duyduğu bilgiye inanan kişilerdir. Eğer illa tartışmaya girecekler ise discord üzerinden herşeyi kanıtlarıyla gözleri önüne sunarım.

Gerçekleri tartışmaya çevirenler genellikle bilgisi olmayan, ilk okuduğu/duyduğu bilgiye inanan kişilerdir. Eğer illa tartışmaya girecekler ise discord üzerinden herşeyi kanıtlarıyla gözleri önüne sunarım.
:D merak ettim açıkçası ne olucak bakalım karşı çıkan olucakmı

Popüler kültürcüler bu şarkıyıda çöp etti. Bir şarkının kitlesi artarsa o şarkı batar. Şuan herkes protest rap taraftarı oldu ama sorsak ne şehinşahın ne hidranın nede haykinin protestlerini bilmezler.

Popüler kültürcüler bu şarkıyıda çöp etti. Bir şarkının kitlesi artarsa o şarkı batar. Şuan herkes protest rap taraftarı oldu ama sorsak ne şehinşahın ne hidranın nede haykinin protestlerini bilmezler.
haklısın tabiki şanışer ve şarkıdakilar değil diğer rap'çiler de sistemi eleştiriyor

Ancak klasik türk vatandaşı işte :D bir şey ne kadar fazla dinlenir izlenir ise diğerleri unutulur :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl