- Elmaslar
- 173
- Minecraft
- M1rhan
Discord:
mirhan
mirhan
Gerçekten mi :D Kendi yapsa neden istiyor ki forumdaKendin de türkçeleştirebilirsin.
mirhan
Doğru. 5 tane plugin paketini tek bir pakette toplamakla uğraştığım için türkçeleştirmek ile hem vakit hem de beynimi harcamamak için rica etmiştim. :DGerçekten mi :D Kendi yapsa neden istiyor ki forumda
Sen de kendine fantezi aramışsın değişik değişik şeyler yapmayın sonra size özenmeye başlarlar felan aman Minecraftın sonu :DDoğru. 5 tane plugin paketini tek bir pakette toplamakla uğraştığım için türkçeleştirmek ile hem vakit hem de beynimi harcamamak için rica etmiştim. :D
mirhan
:'D:'D Çok güzel olacağa benziyor da paslanmışım biraz. Açılmam gerek :DSen de kendine fantezi aramışsın değişik değişik şeyler yapmayın sonra size özenmeye başlarlar felan aman Minecraftın sonu :D
:'D:'D Çok güzel olacağa benziyor da paslanmışım biraz. Açılmam gerek :D
mirhan
:'D:'D:'D:'D
Hep yardım isteyerek mi ? yapıcak. Kendisi öğrensin hem geliştirir. :DGerçekten mi :D Kendi yapsa neden istiyor ki forumda
mirhan
Ben zaten biliyorum. Sadece türkçeleştirmek ile vakit kaybetmemek için istemiştim.Hep yardım isteyerek mi ? yapıcak. Kendisi öğrensin hem geliştirir. :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!