Lord.sk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
28
72198

72257

Mağaralar, hava adaları ve mob güçlendirmeleri.
TNT yerine C4 eklenmesi.

Claim sistemi sunucuda bulunmuyor. Onun yerine bedrock base koruma sistemi eklendi. 6 obsidyene 5 bedrock yapılabilinmekte ve bu bedrocklar genellikle base koruması için olacak ve sadece ama sadece TNT ile yok edilebilinmekte.
NOT: Bedrock base koruma sistemine şuanlık oyuncular erişememekte!

Videolar eski olduğundan sistemlerin güncellenmiş hali videolarda olmayabilir. Onun dışında yeni gelecek sistemlerin videosu'da buraya eklenecek.

/bilgilendirme komutu ile tüm sistemler hakkında sunucu içinden bilgi alabilirsiniz.

Zora sıkıştığımda bana yardım ettikleri için @Cazcez ve Tycho'ya teşekkür ederim.​

Son düzenleme:
İyi bir geleceği olduğunu düşündüğüm bir sunucu.

Bil bakalım ben kimim?

Şimdiden Başarılar Dilerim

Sistemler kaliteli kendi sunucumda olmasını isteyebilceğimden bi an kendimi yabancı bir sunucuda hisstem umarım iyi bir yerlere gelir

Acaba sunucu açılacak mı?

Acaba Sunucu Ne Zaman Açılacak Cidden Çok Beğendim de konuda yazdıklarınızı.

Başarılar Kardeşim !!

Sunucu tasarımı gerçekten çok geride kalmış. Bunun yanı sıra sunucunuzun içeriğini incelediğimiz zaman gayet başarılı gözüküyor. Örneğin sunucu özellikleriniz gayet hoşuma gitti. Diğer sunuculara nazaran daha özgün ve hoş sistemleriniz var. Haritalar beğendim. Sizlere başarılar dilerim :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl