Çözüldü SURVIVAL TPS DÜŞÜKLÜĞÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Turmuş

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Merhaba arkadaşlar, bi survival sunucum var sürüm 1.16.5 20+ oyuncu olunca tps düşüklüğü oluyor full optimizeli bir paket fakat timingse bakınca chunklardan kaynaklandıgını görüyorum chunky gibi eklentilerle chunkları önceden yüklediğimizde tamamen açmadığını biliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim 2 aydır tps sorunu yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar, bi survival sunucum var sürüm 1.16.5 20+ oyuncu olunca tps düşüklüğü oluyor full optimizeli bir paket fakat timingse bakınca chunklardan kaynaklandıgını görüyorum chunky gibi eklentilerle chunkları önceden yüklediğimizde tamamen açmadığını biliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim 2 aydır tps sorunu yaşıyorum.

4 çekirdekli bir makine kullanıyorsunuz bu yetersiz güçlü bir makineye geçiş yapmanız gerekiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini deneyebilirsiniz. Chunk yüklenmede makineniz ağır sıkıntı çekiyor. Bu plugin ile makinenizin sıkıntı çekmesini bir tutamda olsa önleyebilirsiniz. Pluginin mantığı şu şekil: oyuncular sunucuya girmeden önce chunkları oluşturuyor ve her oyuncunun tek tek chunk oluşturmasını engelleyerekten chunk sorununu bir tutam çözmüş oluyor.

Chunky eklentisi ilk yüklemede eğer makine düşükse aşırı büyük chunk sorunlarına yol açacaktır.

performans ayarları yapılmamış paperchanden ayarlara bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl