Survival sunucusunda olmazsa oynanamam dediğiniz özellikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahim1831

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
IbrahimmUSLU

Discord:

Ibrahimm#9999

Konuya şöyle iza edeyim mesela özel büyü plugini olmazsa oynamam diyorum kendi adıma bunun gibi şeyler varmı sizlerinde varsa bunlar neler

Survival sunucusunda ..... olmazsa oynamam veya dikkatimi çekmez

Yani böyle kısa cevaplar olabilir veya açıklamalıda olabilir ve buna örnek çok aşırı detaycı ücretli ücretsiz eklentiler olabilir.

Her sunucuda bulunan ve muhtemelen leak olan texture packleri içeren Itemsadderlı sunuculardan girer girmez soğuyorum. Özgün ve sade tasarımlar, verimli ve optimize bir Itemsadder kullanımı harici Itemsadderlı sunuculardan uzak duruyorum.

Bunun dışında oyun dizaynı ve ekonomik sistem Survival sunucularda ekstra önemli. Dengesiz ve P2W olmamalı. Oyun beni kendinde tutmayı başarmalı. Habire aynı farmları yaparak veya doğrudan vip üyelik alarak aşırı güçlenilen sunucularda da oynamam aynı şekilde.

Konuya şöyle iza edeyim mesela özel büyü plugini olmazsa oynamam diyorum kendi adıma bunun gibi şeyler varmı sizlerinde varsa bunlar neler

Survival sunucusunda ..... olmazsa oynamam veya dikkatimi çekmez

Yani böyle kısa cevaplar olabilir veya açıklamalıda olabilir ve buna örnek çok aşırı detaycı ücretli ücretsiz eklentiler olabilir.
Itemsadder bence doğru kullanıldığında efsane bir araç

İtemsadder ve çiftçi :shock:

uzun soluklu olması açısından skills eklentisi güzel oluyor karakteri güçlendirme açısından ekstradan statü eklentisi olan sunuculara da denk geldim o da güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl