SonNefes23
baya bir inceledim her türlü ayarlamayı yaptım ancak spawndan orman dünyasına ışınlayınca ekran kırmızı oluyor ve hareket edince tek atıyorbetterrtp configinden ayarlamaları yaptınız mı ?
lavingxd
inceledim içinde dünyalarla alakalı her hangi bir şey yok bir kısım var ordan spawn dünyasını bile sildim ancak randomtp atınca spanda atmaya devam ediyor ben warp orman yapmak zorundamıyımİncelermisiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lavingxd
Evetinceledim içinde dünyalarla alakalı her hangi bir şey yok bir kısım var ordan spawn dünyasını bile sildim ancak randomtp atınca spanda atmaya devam ediyor ben warp orman yapmak zorundamıyım
çoğu survival sunucusunda warp orman yok
lavingxd
Spawnı orman yapıyorlar genelde öyle ayarlayabilirsiniz.çoğu survival sunucusunda warp orman yok
factions gibi olsun istemiyorum survival olucağı için dünyayı sınırlandırmayı bilseydim sınırın dışına spawnı taşıyabilirdim çok sıkıştımSpawnı orman yapıyorlar genelde öyle ayarlayabilirsiniz.
efepltt
WorldBorder eklentisi ile sınır koyabilirsin dostumfactions gibi olsun istemiyorum survival olucağı için dünyayı sınırlandırmayı bilseydim sınırın dışına spawnı taşıyabilirdim çok sıkıştım
onu buldum ormanı 10k ya 10kya ayarladım spawnıda ormana taşıyıp bu alanın dışına koydum ve çevresindeki yerleri sildim bu ilerde 50 oyuncu falan olduğunda lag yapar mı ?WorldBorder eklentisi ile sınır koyabilirsin dostum
efepltt
Hiçbir sorun yaşatmaz merak etme hatta 10k-10k içindeki chunkları bile yükleyip lag oranını en aza indirebilirsin..onu buldum ormanı 10k ya 10kya ayarladım spawnıda ormana taşıyıp bu alanın dışına koydum ve çevresindeki yerleri sildim bu ilerde 50 oyuncu falan olduğunda lag yapar mı ?
bunu nasıl yapabilirim ondan sonra bu konu tamamen çözülmüştürHiçbir sorun yaşatmaz merak etme hatta 10k-10k içindeki chunkları bile yükleyip lag oranını en aza indirebilirsin..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!