Survival sunucusu için öneriler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuage

oyunlayici.com & hostlayici.com
Emektar
Hosting Görevlisi
Elmaslar
70
Minecraft
NuageDev

Discord:

nazmiyigitefe

Hatırlayanlar vardır, daha önce buna yakın bir konu açmıştım. Onda direkt olarak soru sormuştum, fakat bu konuda öneriye ihtiyacım mevcut. Yani “anticheat iyi olsun yeter” gibi bir cümle yerine “* anticheat kullanabilirsin” gibi yanıtlar daha iyi olacaktır.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhaba,
Hatırlayanlar vardır, daha önce buna yakın bir konu açmıştım. Onda direkt olarak soru sormuştum, fakat bu konuda öneriye ihtiyacım mevcut. Yani “anticheat iyi olsun yeter” gibi bir cümle yerine “* anticheat kullanabilirsin” gibi yanıtlar daha iyi olacaktır.

Şimdiden hepinize teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentilerini kullanmanı öneririm :)

Anticheat olarak Vulcan tercih edebilirsin.

Herkese teşekkürler, yeni önerileri de bekliyor olacağım ^^

Benim önerim performans açısından olacak.

eklentisi ile otomatik olarak chunk yükleyebiliyorsunuz.
Bu sayede sunucu aktifken oyuncular chunk yükleyerek sunucu performansını zedelemez.

Eğer dünyanızda spawner kullanmak istemiyorum derseniz de her chunk yüklendiğinde spawner'ı kaldıracak bir eklenti veya skript yazabilirsiniz.

Companions eklentisine göz atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl