Survival sunucusu geliştirmekteyim fakat sizlerden fikir almam lazım açıklamaya bakınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkynoraNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17

SkynoraNW

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

SİTE YETKİLİLERİ KUSURA BAKMAYIN YANLIŞ KATEGORİDE AÇTIYSAM <3

Selamlar

1.21.11 Emek Survival Açmaya hazırlanan birisi olaraktan sizlerden fikir almak geldi aklıma dedim kendi kendime düşüneceğime sizlere soriyim dedim

Şimdi Oyun içi para sistemi dinar millet genellikle bütün survivallarda aynıdır rütbe claimmarket falan klasik satın alımlar gerçekleştiriyor dinarla harcamalar kısıtlı ben
bunu bozmak istiyorum yeni şeyler getirmek istiyorum fakat aklıma bişeyler gelmiyor dinarla harcamaların çoğalması için ne yapabilirim ne getirebilirim sizlerden tavsiye beklemekteyim milletin dinarı değerli olsun istiyorum bi amaç için uğraşsınlar eğlensinler istiyorum

Bütce konusunda hiç bir sıkıntım yok yeter ki ortaya güzel bişeyler getirmek istiyorum

Klasik olan şeyler zaten bu tamamen sizin elinizde olan bir şey her sunucu birbirinin aynısı kopyası olduğu için gözle görülür değişik bir sunucu görmediğimiz için olan şeyler neyse onla kalıyor Belki bol bol ortaya para koyup oyuncular eğlenebileceği mini gameler ekleyebilirsin Kumarhane eklentiside hoş oluyor ekleyebilirsiniz yada belli aralıklarla ortaya çıkan ucuza mal satan Tüccar tarzı şeyler ekleyebilirsiniz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl