Survival Sunucumuzun Versionu Kaç Olsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1.16.1 sürümü gayet stabil çalışıyor fakat eski sürümleri destekleme olayı düşündürüyor 1.8 desteklenmeli mi?

Güzel bir sunucu kurmayı düşünüyorsan 1.15.2 ve üstü kurmanı öneririm ama bütçen yetersiz ise ve oyuncu derdin var ise 1.8 açmalısın ?

1.16.1 sürümü gayet stabil çalışıyor fakat eski sürümleri destekleme olayı düşündürüyor 1.8 desteklenmeli mi?
desteklenmeli fps sıkıntısı yaşayanlar 1.8 ile girebilirse az zevk alırlar fakat 1.16 aşırı zevk verir

Mantıklı 1.16 ana versiyon 1.8 desteklenerek denenebilir o zaman.

Dostum, bence 1.16 sürümünde bir sunucu açmamalısın. Evet, 1.16 güzel ancak o sürüm için pek fazla eklenti yok. Bu da sana sorun çıkarabilir.

1.15.2 hatta 1.16.1 olmalı, eğer 1.8 açacaksan sadece paragöz ve sol tık seven birisin demektir.

Özellik bakımından üst sürümler > 1.15.2 ve üstü
Hile açmak istiyorsan alt sürümler > 1.8

Kesinlikle 1.15 derim. Bu Türk insanının 1.8 sevdasına anlam veremiyorum ben şahsen. Yeni sürümlerdeki pek çok yenilikten yoksun olmasına rağmen çok seviliyor.

Güzel ve gelişmiş bir survival sunucusu ise 1.15.2 güzel olacaktır diye düşünüyorum.

Kalır efendim. 1.15 bloklarının olduğu bir sunucu düşün. Üstelik bu 1.8 girişlerinde. :)
1.15 sunucuyu ViaBackwards ile 1.8 girişlerine açarsanız bloklar benzer bloklara dönüştürülür. Örneğin bambu şeker kamışı oluyor..

1.15 sunucuyu ViaBackwards ile 1.8 girişlerine açarsanız bloklar benzer bloklara dönüştürülür. Örneğin bambu şeker kamışı oluyor..
Fakat hem 1.8 kitlesini kazanıyor hem de 1.15 kitlesini kazanıyorsunuz.

1.15 kitlesini kazanmıyorsun aksine kaybediyorsun.
1.15 özellikleri olan bir sunucuda neden kaybedesin ki? Sonuçta 1.15 ile girince aynı özelliklere sahip olacaklar. Neyse konuyu uzatmayalım, kendi düşüncen. Bu da benim kendi düşüncem. Konudada konu sahibi düşüncelerimizi sormuş. İyi forumlar diliyorum.

1.16 sürümünü kullanmanı öneririm. Birçok yenilik ile oyuncuların daha fazla yapabileceği şeyler olur. Zaten önemli pluginler 1.16 ya güncellenmeye başladı bile. Ayrıca 1.16 açarsan sürümü 1.8e kadar çekmemeni öneririm çünkü geriye çektikten sonra 1.16 olmasının pek bir güzel yanı kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl