Survival Sunucumuzun Versionu Kaç Olsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shozem

Demir Cevheri Gibiyim
Sunucu Sahibi
Elmaslar
91
Minecraft
Shozem

Discord:

Shozem

Gelişmiş bir survival sunucusu açmayı planliyoruz yeni yeni sistemler gelişmiş sistemler. şuan ana tabanı 1.8 ama 1.16.1 gözümüz var hangisi olur bilemedik bi soralım dedik size hangisi daha fazla tutar?

1.15 tabanında viaback ile 1.8 desteği sağlanan bir survival sunucusu olabilir. Bu aralar bunlar tutuyor ve oyuncular tarafından ilgi görüyor.

1.15 tabanında viaback ile 1.8 desteği sağlanan bir survival sunucusu olabilir. Bu aralar bunlar tutuyor ve oyuncular tarafından ilgi görüyor.
Ciddi misin? 1.15 tabanında sunucu açarsan ve 1.8 girişlerini açarsan anlamı kalmaz ki

Ciddi misin? 1.15 tabanında sunucu açarsan ve 1.8 girişlerini açarsan anlamı kalmaz ki
Kalır efendim. 1.15 bloklarının olduğu bir sunucu düşün. Üstelik bu 1.8 girişlerinde. :)

sıkıntı şu 1.16 blok 1.8 de başka blok gözüküyor

Farmların yapılması bile tad verecektir.
Biraz sunucu listelere göz atarsanız demek istediğimi anlarsınız.
durum şu ki 1.15 blokları 1.8le giriş yapan oyunculara farklı gözükçektir.

evet survival ana tabanı 1.16.1 planliyoruz

evet survival ana tabanı 1.16.1 planliyoruz
Ben sadece istediğiniz için fikrimi sundum. Size kalmış taban mevzusu. Fakat üst sürüm taban olupta 1.8 açık olan sunucuların tutma olasılığı şu an ki piyasada daha yüksek. İyi forumlar dilerim.

1.15.2 tabanlı olmasını öneririm. 1.16 sürümünün tam oturmasıyla da sürümü 1.16'ya çekebilirsin. Bence en iyi Survival 1.15.2 ve 1.16'da gider ;)

1.15.2 tabanlı olmasını öneririm. 1.16 sürümünün tam oturmasıyla da sürümü 1.16'ya çekebilirsin. Bence en iyi Survival 1.15.2 ve 1.16'da gider ;)
1.16.1 sürümü gayet stabil çalışıyor fakat eski sürümleri destekleme olayı düşündürüyor 1.8 desteklenmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl