Survival sunucumu barındıracak hosting arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şuan iki kaliteli sunucu söyleniyor biri oyunlayıcı bir brolve sunucu paketim bittikten sonra her şey planlanınca hangisi daha iyi destek ve fiyatı bütçe dostu olan beni uğraştırmayacak her dakika bakıma alınmayıp destekde ilgisizlik veri kaybı vb. Olmıcak Hostingi Seçiceğim. @Oyunlayıcı @Brolve foruma göz atıp bana fikir sunan mc-tr üyeleri bana zamanınız ayırdığınız için teşekkür ederim.

Nodesty çok ping li test edildi.
Denemeniz için demiyorum fakat, Türkiye sunucuları ortalama 20 30 ping çekerken yurt dışı sunucuları 50 ping çekiyor arada pek bir fark bulunmuyor denebilir. Bir çok büyük Türk sunucusu yurt dışı makinalar ile sunucularını yönetiyor ve hiç bir şekilde lag sorunu yaşanmıyor. Eğer paketini tam detaylı optimize edersen ping sorunu yaşamazsın. 50 ping lag yaratmaz çünkü hiç bir yerde.

Denemeniz için demiyorum fakat, Türkiye sunucuları ortalama 20 30 ping çekerken yurt dışı sunucuları 50 ping çekiyor arada pek bir fark bulunmuyor denebilir. Bir çok büyük Türk sunucusu yurt dışı makinalar ile sunucularını yönetiyor ve hiç bir şekilde lag sorunu yaşanmıyor. Eğer paketini tam detaylı optimize edersen ping sorunu yaşamazsın. 50 ping lag yaratmaz çünkü hiç bir yerde.
Hocam işte tam optimize edemezsem vds çöp olur başka bir vds geçmek zorunda kalırım.Oyuncu Kaybı Yaşamak Kimse İstemez.

Hocam işte tam optimize edemezsem vds çöp olur başka bir vds geçmek zorunda kalırım.Oyuncu Kaybı Yaşamak Kimse İstemez.
Kendinizdeki sorunu hostinglerde bulmaya çalışmayın o zaman kral.

Kendinizdeki sorunu hostinglerde bulmaya çalışmayın o zaman kral.
Hocam ben normal bir optimize paket açıp test ettiğimde benim evimdeki internet turknet 1000 dowland 1000 uploud olmasına rağmen 50-70 ms lerde gezinmek hele pvplere girildiğinde oyuncuları sıkıntıya sokuyor bide nodesty hostingi öbür almanya lokasyonlarına göre pahalı.

Genel Oyuncu Kitlem türkiye olduğu için oyuncuları mağdur etmeyecek en iyi hosting arayış içerisine girdim.Bu 15 tatildede sağlam bir şekilde giriş yapıcağımız için ping gibi şeylerden dolayı oyuncu kaybetmeyi göze alamam.

ZenitMC, Mysterise, YSXNW gibi sunucular bizde barınmaktadır.
En son ZenitMC oynadığımda hosting kaynaklı sorunlarla karşılaşmıştım; acaba bu sorunlar çözüldü mü?

Genel Oyuncu Kitlem türkiye olduğu için oyuncuları mağdur etmeyecek en iyi hosting arayış içerisine girdim.Bu 15 tatildede sağlam bir şekilde giriş yapıcağımız için ping gibi şeylerden dolayı oyuncu kaybetmeyi göze alamam.
Sen kalite istiyorsan kesenin ağzını açmak zorundasın. Eğer pahalı diye gezinip Türkiye lokasyonunda ucuz makina arayış haline girersen eğer kaliteyi unut. O bahsettiğiniz hosting veya bir başkası sağladığı korumaları sadece 2 3 kelimelik bir metin sanıyorsunuz ama detaylara inip dinlediğinizde diyorsunuz ki bu paraya bu makina alınır. Çoğu firma ekstra olarak koruma parası talep eder sağlamlık için. Yurt dışı makina satanlarda ben pek rastlamadım.

Hocam şuan iki kaliteli sunucu söyleniyor biri oyunlayıcı bir brolve sunucu paketim bittikten sonra her şey planlanınca hangisi daha iyi destek ve fiyatı bütçe dostu olan beni uğraştırmayacak her dakika bakıma alınmayıp destekde ilgisizlik veri kaybı vb. Olmıcak Hostingi Seçiceğim. @Oyunlayıcı @Brolve foruma göz atıp bana fikir sunan mc-tr üyeleri bana zamanınız ayırdığınız için teşekkür ederim.
Burda fikri geçen kişilere elmas verirseniz ben dahil digerleride mutlu olacaktır.

Zenit MC olarak +260 kadar Brolvede oynattık halende oynatmaktayız. Tavsiye ederim destek açısından cok hızlılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl