Çözüldü Survival Sunucumda Madenler Bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Merhabalar Emek Survival Sunucumda Nerdeyse Dünyadaki Çoğu Elması Aldılar, Tekrar Otomatik elmas koyma veya otomatik elmas çıkma gibi birşey yapabilirmiyiz?

Öyle bir eklenti şu an yok ama yapılsa bile kırılan blok atıyorum 1 gün sonra yenilensin tarzı bir şey yapılırsa sunucu aşırı yorulacaktır. Yeni bir multiverse dünya açmanı öneririm.

Öyle bir eklenti şu an yok ama yapılsa bile kırılan blok atıyorum 1 gün sonra yenilensin tarzı bir şey yapılırsa sunucu aşırı yorulacaktır. Yeni bir multiverse dünya açmanı öneririm.
dostum herkes world yapmış elmastan ev yapmış bildiğin nasıl nev world açayım?

birde şu soruma yanıt verebilme şansın varmıdır?

Dediğin şeyin olma olasılığını düşünüyorum ama, yeraltında milyonlarca elmas var yani nasıl hepsini kazıp bitirmiş olabilirler. Xray açıp bi' bakmanı tavsiye ederim bence alınmamış elmaslar vardır.

bunun bir eklentisi vardı youtubeda görmüştüm galiba ama önceden kurulmuş olması lazım

Başka bir çözümü olduğunu düşünmüyorum. Skript yazılabilir elmas kırıldığında 1 gün sonra yeniden doğsun. O daha çok lag yapacak.

Oyuncuların claimlerini save alabiliyorsan ve geri yükleyebiliyorsan aynı seedli dünyayı koyabilirsin belki ama olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl