Survival Sunucum İçin Ekip Arkadaşları Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frostyswx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Önümüzdeki ay 1.16.5 sürümlü survival oyun modunu içeren bir sunucu açma planım var. Bu sunucu için birlikte çalışacak, gerektiğinde maddi gerektiğinde yazılım anlamında sunucuya katkıda bulunabilecek ekip arkadaşları arıyorum. Tabi ki ileride içeriği değişebilir ancak sunucuyu kısaca tanıtmak gerekirse özel para birimi, birden fazla dünya, karabüyü, yetenek ve birçok sistemin bulunduğu bir survival sunucusudur.

Sayısı değişebilir ancak başlangıç için 1 adet launcher geliştiricisi, 1 adet web script geliştiricisi ve 3 adet maddi sponsor arıyorum.

Maddi sponsorluk başvurusu yapacak kişilerin:
- En az 15 yaşını doldurmuş,
- Düzgün ve akıcı türkçe konuşabilen/yazabilen,
- Diğer ekip arkadaşları ile saygı çerçevesinde anlaşan,
- Ekip çalışmalarına uyumlu,
- Maddi alanda sunucuya destekte bulunabilecek

olması gerekmektedir.

Geliştirici pozisyonu başvurularında ise
- En az 15 yaşını doldurmuş,
- Düzgün ve akıcı türkçe konuşabilen/yazabilen,
- Diğer ekip arkadaşları ile saygı çerçevesinde anlaşan,
- Ekip çalışmalarına uyumlu,
- Kendi alanında oldukça bilgili ve deneyimli

olması gereklidir.

Para konusuna gelirsek: maddi sponsorlar her ay kira ve reklam masrafları düşüldüğünde kalan paradan paylarını alacaklardır. Geliştiricilerde ise ilk 1 ay gönüllülük esasıyla sonraki görev sürelerinde ise sunucuya katkılarına eşdeğer şekilde uygun görülen miktarda para alabilirler.

Proje güzel ilerler ve büyür ise ileride diğer oyun modlarını da aktifleştirip büyük bir hub sunucusu kurmayı planlıyorum. Şuan mevcut olarak elimde sadece survival oyun moduna ait eklenti paketleri var. Elimde olan paketlerde bütün özellikler ayarlıdır ancak ekibe katılacak sponsor ve geliştirici arkadaşların istek, önerileri ve yapacağımız istişareler ile değişiklikler yapılacaktır.

hayla aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl