Survival Sunucularında Hangi Sürümü Tercih Ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xilvo6597

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
8
Minecraft
Xilvo6597

Discord:

@xilvo

bir sunucu projem var ve insanların hangi sürümü tercih etiklerini öğrenmek istiyorum :)

Artık Biri Bana Kızacak Diye Korkuyorum :D Benim Gözümden Her Zaman Son Sürüm Olmasıdır Çünkü Son Sürümler Daha Çok Yenilik Kapsıyor Ben Ne Zaman 1.16.5 1.18.2 Bir Sunucu Görsem Neredeyse Bütün Sistemler Birbirinin Aynısı Oluyor Ama 1.20 Tabanlı Bir Sunucu Ne Zaman Görsem Kesinlikle Çoğu Sistem Diğer Sunuculardan Farklı Ve Oyun Deneyimini En Yüksek Yere Taşıyacak Kadar Zevk Verici Bir Ortam Sunuyorlar Tabi Diğerleri Neder Bilemem Ama 1.20 Son Sürüm En İyisidir

Ve Zaten Beni Tanıyorsunuz Piyasada Oynamadığım Sunucu Bırakmamışımdır Sizinde Projenizde Yer Aldım Oynadım Test Ettim Deneyimledim Bence Çok İyi Yerlere Gelebilicek Bir Sunucuydu Şuanda Da Öyle Olabilir Kimse Bilemez Ama Zamanında Oyuncu Probleminiz Dışında Gayette Güzel Oynanabilicek Bir Sunucuydu

Ve Zaten Beni Tanıyorsunuz Piyasada Oynamadığım Sunucu Bırakmamışımdır Sizinde Projenizde Yer Aldım Oynadım Test Ettim Deneyimledim Bence Çok İyi Yerlere Gelebilicek Bir Sunucuydu Şuanda Da Öyle Olabilir Kimse Bilemez Ama Zamanında Oyuncu Probleminiz Dışında Gayette Güzel Oynanabilicek Bir Sunucuydu
teşekkürler bende aynı sizin gibi düşünüyorum fakat java sürümünün stabilsizliği geliştiricileri çok zorluyor. türkiyede bedrock sürümü keşke biraz daha popüler olsa

Keşke Olsada Türkiyede Biraz Daha Farklı Şeyler Görebilsek Ama Malesef Javadan Devam Etmek Zorundayız Ne Kadar Zor Olsada Elden Bir Şey Gelmiyor Malesefki

1.16.5 ideal sürüm bence. 1.8'e göre güvenlik açıkları az ve makro kullanımı da yok denebilir. Eklenti sayısı da fazla. Bence 1.16.5 çok iyi bir sürüm. Çoğu açılacak sunucunun 1.16.5 üzerinde çıkması bence çok iyi olur.

Her zaman son sürüm derim çoğunlukla ama 1.19 sürümleri şuan için ideal gibi :)

bazı pluginler en son sürüm çıktığı gibi güncelleme almıyor veya geliştiricleri tarafından o sürüme yönelik herhangi bişey yapmıyor bu yüzden en son sürümün 1 veya 2 altı herzaman daha iyidir ama bana soracak olursanız 1.17 sw doluyken şuanki piyasaya ayak uydurarak en fazla populer olan version seçilmeli

1.18.2 daha iyi çünkü yeni sürümleri kullanırsanız plugin desteği bulamaya bilirsiniz.

Bence 1.16.5 ideal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl