Survival sunucu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrMiavs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
MrMiavs
X
mrmiavs

Discord:

mrmiavs

Merhaba,
MC4FUN benzeri +100 online, depolu çiftçi ve depolu spawner sistemi olan survival sunucu önerisinde bulunur musunuz ?
Teşekkürler.

Merhaba,
MC4FUN benzeri +100 online, depolu çiftçi ve depolu spawner sistemi olan survival sunucu önerisinde bulunur musunuz ?
Teşekkürler.
play.projects.gg belki +100 onlinesi yok ama gerçekten çok güzel bir survivali var.

Ayrıca, Towny modu bence daha güzel. Towny düşünürseniz şu anda bakımda fakat açıldığı zaman @MineCuby öneririm.

play.projects.gg belki +100 onlinesi yok ama gerçekten çok güzel bir survivali var.

Ayrıca, Towny modu bence daha güzel. Towny düşünürseniz şu anda bakımda fakat açıldığı zaman @MineCuby öneririm.
Projects'i oynayan yok galiba hocam, siteye baktım 86 online gözüküyor.
Towny de daha önce hiç oynamadım, eskiden faction oynuyorduk +400 +500 onlinelı ama öyle bi sunucu kalmadı artık, uzun zamandır sadece survival oynuyoruz.

Projects'i oynayan yok galiba hocam, siteye baktım 86 online gözüküyor.
Towny de daha önce hiç oynamadım, eskiden faction oynuyorduk +400 +500 onlinelı ama öyle bi sunucu kalmadı artık, uzun zamandır sadece survival oynuyoruz.
Dediğim gibi minecuby towny 130+ oynatıyor. Ciddi anlamda çok süper bir sunucu gir bak memnun kalacaksın. Gerçek dünyalı her türlü townyi severim :D

Ayrıca survival ile townynin tek farkı /town create başka gözle görülür bir fark yok.

/town create ne işe yarıyor ? Daha önce hiç towny oynamadım.
Kasaba kurmaya yarayan bir komut. Yani şöyle düşün survivalde kendine şehir kuruyorsun. Claim yerine kasaba demişler birkaç kişiyi de yetkilendirebiliyosun mesela bu baskan yardımcısı vs. Gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl