Çözüldü Survival Sunucu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 817293

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
10
Arkadaşlar yakın bir zamanda survival sunucusu açmayı hedefliyorum, Sizce sunucuma hangi tür sistemler ekleyebilirim veya hangi tür sistemler dikkat çeker. Önerilerinizi bekliyorum

Dungeon sistemi, oda oda ilerleyebilecek şekilde tasarlanabilir ve belirli dalgalar (wave) ile oyunculara meydan okunabilir. Ayrıca bir boss sistemi garanti olarak bulunabilir. Dünyada (world) zombi ve iskelet gibi sıradan düşmanlar yerine, farklı ve özgün yaratıklar doğabilir.

Coin sistemi eklenebilir ve bu sistem, 1 ya da 2 coin ile sınırlandırılmak zorunda kalmayabilir; oyuncuların daha geniş bir ekonomi sistemine erişimi sağlanabilir. Bunun yanında bir kupon sistemi de eklenebilir ve oyunculara ödüller sunulabilir. Metin taşı sistemi oyunda bulunabilir ve oyuncuların etkileşimde bulunabileceği dinamik bir yapı oluşturulabilir.

Yetenek sistemi oyuna dâhil edilerek, oyuncuların karakterlerini geliştirme ve farklı oynanış tarzları benimseme imkânı tanınabilir. Ancak, tüm bunlardan daha önemli olan, oyunun yetkili ortamıdır ve yönetim şeklinin düzgün bir yapıda olmasıdır.

metin taşı sistemi çok eskide kalmadımı ya

dungeon sistemini daha önce çok görmedim bildiğiniz bir sunucu varmı dungeon sistemi olan
MC-TR sunucu paylaşımında içeriğinde dungeon olan veya vote sunucularında içeriği dungeon olan suunculara göz atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl