Majoras#3286
Yaptığım haritaları sunucu kullandığı için paylaşamam.Keşke Bide Maplarını Paylaşsan :( :)
En alttaki resmi obje olarak koydum. :)Helal olsun bilader ancak son fotoğrafta neden zemin de block lar yok :)
Majoras#3286
Sunucu yönetimi oyuncuların spawndan çıktıktan sonra pvpden kaçmamaları için 3 blok yükseklikte olmasını istediği için entegre edilmedi.Spawnın yıl başı geldiği için karlı olmasını istedi fakat çevresindeki biomlara kar eklemek yerine sadece spawnın olduğu yere kar eklemişim haritadaki tek sorun bu olabilir.Biome üzerine entegre hali daha organik olabilirdi. Biome ile adaptasyon sorunu var. Sırf eleştiri yapabilmek için böyle bir eleştiri yaptım genel anlamda güzel bir çalışma eleştirecek başka bir şey bulamadım, başarılarının devamını dilerim.
AhmetÇOLAK#7588
MaskeliPeder#8352
Majoras#3286
Chunky Photoshop CS6Bu gördelleri yapmak için hangi programı kullandınız acaba?
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1514586858,1514586464][/DOUBLEPOST]Keşke biris bunun nasıl kullanıldığına dair bir video yapsa. Umarım kullanıcı kolaydır. Şu an indiriyorum.Chunky
Majoras#3286
Yabancı video anlatımları var fakat türklerin öğreteceğini pek sanmıyorum aklı çıkıyor taktiklerini öğrenecekler diye yakında basitçe temel bir anlatım yapabilirim.Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1514586858,1514586464][/DOUBLEPOST]Keşke biris bunun nasıl kullanıldığına dair bir video yapsa. Umarım kullanıcı kolaydır. Şu an indiriyorum.
Umarım çok yakında yaparsın :) :) :)Yabancı video anlatımları var fakat türklerin öğreteceğini pek sanmıyorum aklı çıkıyor taktiklerini öğrenecekler diye yakında basitçe temel bir anlatım yapabilirim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!