+18 Bulabileceğini sanmıyorum, Hepsi yok Skyblock gibi sunucularda kasılıyor çoğunluklaMerhabalar Survival/SMP tarzı oynayan çok kalabalık olmayıp yaş ortalaması 18 yaş üstü olan bir ekip var mı? Varsa katılmak isterim.
Discord/ xdredd.
xdredd.
+18 aramamın nedeni de bir yandan bu aslında. Köy kasaba kurmalı tarzda bir şeyler istiyorum. 3 5 kasılıp haydi pvp denilmeyen bir ortam.+18 Bulabileceğini sanmıyorum, Hepsi yok Skyblock gibi sunucularda kasılıyor çoğunlukla
Herkes oyunu o kadar fazla biliyorki... SMPlerin anlamı kalmadı.
"Vintage Story" diyorsan belki olabilir. Kimsenin bilmediği oyunlar çok daha zevkli oluyor çünkü millet Egosunu beslemek için Netherrite çekip 1-2 dakikda bi "PvP ATICAK VARMI" demiyor.
Merhaba, açıp kurmaktan ziyade olan bir yere katılmak istiyorum.selam beraber bir Survival dünya şın da oynıyalım mı kışa süreli değil uzun süreli tek oynamak artık pek sarmıyor
Yani bende katılırım fakat Gerçekten, O kdar fazla minecraft oynadımki... Artık hiç sarmaz. Millet dopamin için oynuyor... Ama ginede başarılar diliyorum. Ki üzgünüm ama bulman zor TRde.... +18 falan filan extra.. yok yani...+18 aramamın nedeni de bir yandan bu aslında. Köy kasaba kurmalı tarzda bir şeyler istiyorum. 3 5 kasılıp haydi pvp denilmeyen bir ortam.
Merhaba, açıp kurmaktan ziyade olan bir yere katılmak istiyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!