Çözüldü SURVİVAL & SKYBLOCK & FACTİON Sunucu Açacağım Sizce Ne Tür Sunucu Açayım ?

Minecraft Sunucusu Ne Tür Açmalıyım ?

• Survival

Oy: 3 42,9%
  • SkyBlock

Oy: 1 14,3%
  • Faction

Oy: 3 42,9%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aswaner

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20

trmc.png

Merhaba,
Ben Aswaner bugün sizlere birşey danışmak istiyorum.
Konumuz Minecraft benim minecraft açma gibi bir projem mevcut.
Minecraft sunucu 600TL'lik bir bütçe ayırdım ve işimi profesyonel yapmayı planlıyorum.
Olabildiğince yeni içerikli yenilikçi farkındalıklı bir sunucu açmayı planlıyorum herkes gibi değil.
Fakat birşey de takıldım takıldığım konu Ne Tür Sunusu Açsam ? Evet tam da bu.
Aslında HUB Yapmayı planlıyorum fakat başlangıç için tek 1 sunucu ile başlamayı planlıyorum.
Bu Yüzden De Survival & SkyBlock & Faction Ana Sunucularının Birinden Başlamak İstiyorum.
Sizce Hangi Sunucuyu Açayım Fikriniz Düşünceniz VE Önerileriniz Nelerdir Yardımcı Olur Musunuz ?​

NormalSkyblock açmanı tavsiye ederim sunucu tutarsada faction eklersin

Faction ile başla, ardından sunucu yükseldikçe isteğe göre oyun ekle.

Mümkünse artık survival skyblock faction açmayın nooooluuuur yalvarıyorum. Piyasada çok fazla faction skyblock var, biraz farklı oyun modları getirin pls.

İlla onlardan diyorsan bence survival. Survival'a özgün, güzel özellikler getirebilirsen oyuncu kitlen benzerlik olarak skybloğa geçmekte pek sorun görmez, daha doğrusu oyuncu kaybı yaşamazsın.

Mümkünse artık survival skyblock faction açmayın nooooluuuur yalvarıyorum. Piyasada çok fazla faction skyblock var, biraz farklı oyun modları getirin pls.

İlla onlardan diyorsan bence survival. Survival'a özgün, güzel özellikler getirebilirsen oyuncu kitlen benzerlik olarak skybloğa geçmekte pek sorun görmez, daha doğrusu oyuncu kaybı yaşamazsın.
.

Son düzenleme:

Aslında Survival gibi bir oyun yapabilir sonoyuncunun titanyumu ilk kez yapıldı ve çok oynandı 1500 kişi titanyum oynuyor her saat öyle bir survival sunucusu açmak imkansız değil sadece emek ve biraz bütçe ile gerçekten mükemmel bir yeni oyun çıkarılabilir sizede katılıyorum.

500-600 tl ile profesyonel bir sunucu açıcağını sanmıyorum bunun site parası sunucu parası domain parası reklam parası derken elde az kalıyor ve en önemli şeylerden developer&mimara çok para kalmıyor bu yüzdende sunucun çok iyi sistemli&mapli olmuyor

500-600 tl ile profesyonel bir sunucu açıcağını sanmıyorum bunun site parası sunucu parası domain parası reklam parası derken elde az kalıyor ve en önemli şeylerden developer&mimara çok para kalmıyor bu yüzdende sunucun çok iyi sistemli&mapli olmuyor
Paketimi kendim yapıyorum mapı ekip tutup.
+ Olarak da para ile profesyonel olunmaz profesyonellik ciddi çalışmaktır ciddi iş yapmaktır ve bilgi sahibi olmaktır.
Ben paketimi sistemlerimi kendim bizzat tek tek temiz bir şekilde kodluyorum plugin&skript&java bilgim var.
Domain Sitem zaten mevcut makinam da öyle.

Paketimi kendim yapıyorum mapı ekip tutup.
+ Olarak da para ile profesyonel olunmaz profesyonellik ciddi çalışmaktır ciddi iş yapmaktır ve bilgi sahibi olmaktır.
Ben paketimi sistemlerimi kendim bizzat tek tek temiz bir şekilde kodluyorum plugin&skript&java bilgim var.
Domain Sitem zaten mevcut makinam da öyle.
para herşeyin anahtarıdır paran varsa çok iyi sunucu bile açarsın ve normal biri için söyledim
https://www.mc-tr.com/konu/play-len...rler-event-cekilis-etkinik.83033/#post-512584 bu şekilde profesyonel bi sunucu açıcagını sanmıyorum
sistemler çok klasikleşmiş tasarım ise çok kötü

para herşeyin anahtarıdır paran varsa çok iyi sunucu bile açarsın ve normal biri için söyledim
https://www.mc-tr.com/konu/play-len...rler-event-cekilis-etkinik.83033/#post-512584 bu şekilde profesyonel bi sunucu açıcagını sanmıyorum
Yalnız o benim konum değil.
Arkadaş için açtım kendisi açtı hatta.

+ Olarak Para Yok Diyen De Yok Minecraft İçin Yeticek Bütçe 600 Diye Düşünüyorum.
Ben Bu İşi Para İçin Yapmıyorum Amacım Farkındalık Yaratmak Yenilikçi Olmak Ve Ortam Kurmak.
Para Benim İçin Mühim Değil Easy =)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak burada sana bütçe soran olmadı düzgün bir şekil de önerini yap çık bitti.
Burası tartışma konusu değildir survival skyblock faction hangisini açayım diye sordum onun dışı konu konuşmayalım lütfen gerisi ilgendirmez çünkü önerinizi yapıp çıkabilirisniz.

Yalnız o benim konum değil.
Arkadaş için açtım kendisi açtı hatta.

+ Olarak Para Yok Diyen De Yok Minecraft İçin Yeticek Bütçe 600 Diye Düşünüyorum.
Ben Bu İşi Para İçin Yapmıyorum Amacım Farkındalık Yaratmak Yenilikçi Olmak Ve Ortam Kurmak.
Para Benim İçin Mühim Değil Easy =)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak burada sana bütçe soran olmadı düzgün bir şekil de önerini yap çık bitti.
Burası tartışma konusu değildir survival skyblock faction hangisini açayım diye sordum onun dışı konu konuşmayalım lütfen gerisi ilgendirmez çünkü önerinizi yapıp çıkabilirisniz.
önerimi yapıyorum zaten 600 tlye profesyonel sunucu açılmaz çevren,bilgin yoksa profesyonel iş yapıyorum diyip ögle bi sunucu açman ayrı bir komik konudan çıkıyorum

önerimi yapıyorum zaten 600 tlye profesyonel sunucu açılmaz çevren,bilgin yoksa profesyonel iş yapıyorum diyip ögle bi sunucu açman ayrı bir komik konudan çıkıyorum
Plugin & Skript & Java & Yazılım Biliyorum Diyorum Reyiz.
Paketimi Yaparım.
Sistemlerimi Yaparım.
Domaimim Sitem Makinam Var.
Mapı Sadece Para İle Yaptırırım.
Konu Tasarımı Logo Tanıdığım Arkadaş Var Ona Yaptırırım.
EKİBİMİZ MEVCUT KADROMUZ MEVCUT +10 KİŞİYİZ.
10 Yılldır Minecraft İşindeyiz.
Tecrübe Anlatmaya Gerek Yok.
Herkes gibi de değiliz yenilikçiyiz farkındalıkçıyız.

Makina alma derdi yok paket derdi yok konu logo derdi yok site derdi yok domain derdi yok 600TL neden yetmeyecek şuan ?

Plugin & Skript & Java & Yazılım Biliyorum Diyorum Reyiz.
Paketimi Yaparım.
Sistemlerimi Yaparım.
Domaimim Sitem Makinam Var.
Mapı Sadece Para İle Yaptırırım.
Konu Tasarımı Logo Tanıdığım Arkadaş Var Ona Yaptırırım.
EKİBİMİZ MEVCUT KADROMUZ MEVCUT +10 KİŞİYİZ.
10 Yılldır Minecraft İşindeyiz.
Tecrübe Anlatmaya Gerek Yok.
Herkes gibi de değiliz yenilikçiyiz farkındalıkçıyız.

Makina alma derdi yok paket derdi yok konu logo derdi yok site derdi yok domain derdi yok 600TL neden yetmeyecek şuan ?
bunu kendin cevaplayabilirsin bilgin yetersiz eğer o sunucu tanıtımındaki bi tasarım olucaksada tasarımı hiç yapma daha iyi
reklam parası zaten uçmuş durumda üstüne mimarilerde ucuz değil 10 yıldır bu işdesiniz ama sunucunuz belli :/

bunu kendin cevaplayabilirsin bilgin yetersiz eğer o sunucu tanıtımındaki bi tasarım olucaksada tasarımı hiç yapma daha iyi
reklam parası zaten uçmuş durumda üstüne mimarilerde ucuz değil 10 yıldır bu işdesiniz ama sunucunuz belli :/
Sanırım algılamama gibi bir sorununuz var.
Diğer konu sahibi ben değilim diyorum.
Premium olduğu için arkadaşım istedi kırmadım verdim konu açtı.
Anladınız mı ?
Or should I explain in English?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl