Survival Servere; Server Yardımcı ve Builder Arıyorum [Yrd'ye Full Yetki]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackBurners

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar,
Yeni açtığım "survival" server'a, server yardımcısı (kurucu yardımcısı), ve builder alınacaktır.

İletişim için;

Aradığım özellikler;

* 15 yaş altı olabilir ancak minecraft bağımlısı birisi olmalı.
* "Mikrofon" mutlaka olması lazım çünkü skype içinde iletişim kurulacaktır.
* Konunun altına yazmanızı istediğim özellikler;
- Minecraft Geçmişi:

Bu kadar arkadaşlar bu arada server nitrado'ya bağlıdır. %0 Laglıdır.

- Mikrofon(Var/Yok): Var
- Minecraft Geçmişi: Uzun zamandır galiba 4 yıldır Minecraft oynuyorum. Çok sevdiğim bir oyun. Oyunculara karşı samimiyetim ve dostluğum var. Olmak istediğim yetki builder olmak üzere bir sürü yerde yetkililiğini yapmış bulunmaktayım. Bu kadar sürede tabii ki tecrübelerini edindim. Mesleğimde gerektiği kadar iyiyimdir beni seçerseniz siz beni ve bende sizi memnun etmeye çalışırım.
[DOUBLEPOST=1496232952,1496232917][/DOUBLEPOST]- Yaş: 13
- Minecraft Geçmişi: Uzun zamandır galiba 4 yıldır Minecraft oynuyorum. Çok sevdiğim bir oyun. Oyunculara karşı samimiyetim ve dostluğum var. Olmak istediğim yetki builder olmak üzere bir sürü yerde yetkililiğini yapmış bulunmaktayım. Bu kadar sürede tabii ki tecrübelerini edindim. Mesleğimde gerektiği kadar iyiyimdir beni seçerseniz siz beni ve bende sizi memnun etmeye çalışırım.

- Mikrofon(Var/Yok):Var
- Minecraft Geçmişi: 2011'den beri oynuyorum. Daha Önceden de diğer serverlerde tecrübelerim var. Serverinizde çalışmayı çok isterim.

- Minecraft Geçmişi: 5 senedir oynuyorum daha önceden saymadığım kadar serverda builderlık yaptım.Bence denemelisiniz.

Builderda iyimdir yardımcıda olabilirim mikrofon var yaş 19 9 sene minecarft oynuyorum günde 12 15 saat çevrimiçiyim

- Mikrofon(Var/Yok): var
- Minecraft Geçmişi: eskileri hatırlayınca bir duygulanırım ne oynardım hep gelişir ölürdüm hep düşünürdüm acaba yetkililer nasıl biriler sonralardan bir kaç server amışlığım oldu ama çok yapamadım sonra heveslendim ve birdaha açıp en fazla 102 online oldum tabikide tek başıma değildim 4 kişi bir ekip olmuştuk ve ben baya mc bağımlısı oldum ve pc bağımlısıydım en fazla günde 13 saat oynamışlığım var bir türlü mc bırakamıyorum hep oynamak isteriim canım sıkılsa minecraft gelir akllıma ve bende bir sunucu bulup onu geliştirmeye ve aynı zamanda bizimde başka şeyler öğreniriz ve bende adam akıllı bir sunucu arıyordum hep hemde hep buldum diyorum ama ihanet oluyor ve bu server seçtim inşallah seçirilirm ve yardım ederim ve ihanet olmaz ve inşallah ileri kademeleri görürüz :) çok hızlı yazarım :) komutları wow çok bilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl