Maellard
Hocam Matrixi kurdum fakat hemen atmıyor kill auro'da ayrıca regredit vs vs de açılıyor başka öneriniz var mı? Ya da ben mi hata yaptım acaba?ModChecker ile oyuncuların girdiği clientleri engelleyebilirsiniz hile koruması olarak Matrix'in ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz.
Matrix iyidir, bende onu kullanıyorum kendine göre checks.yml den ayar yapabilirsin. Ben birkaç ayar değiştirdim istediğim gibi kullanıyorum şuan. Matrix dışındaHocam Matrixi kurdum fakat hemen atmıyor kill auro'da ayrıca regredit vs vs de açılıyor başka öneriniz var mı? Ya da ben mi hata yaptım acaba?
Maellard
Teşekkür ederim. Checks.yml de neler değiştirdin lütfen söyler misin?Matrix iyidir, bende onu kullanıyorum kendine göre checks.yml den ayar yapabilirsin. Ben birkaç ayar değiştirdim istediğim gibi kullanıyorum şuan. Matrix dışında'da kullanıyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
paralı-parasız anti cheat pluginlerini inceleyebilirsin güzel olduğunu düşündüğün plugin olursa indirirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kontroller sunucudan sunucuya değişeceği için kendinizin yapması daha doğru olur çünkü bir skyblock sunucusunda kullanılan kontroller ile survivalda kullanılan kontroller aynı değilTeşekkür ederim. Checks.yml de neler değiştirdin lütfen söyler misin?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!