Bulundu Survival Server Hile ve Bot koruması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maellard

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
soaboz

Discord:

Maellard

Nasıl yapabilirim? Öneriniz neler mesela oyuncunun Huzuniden girmesini nasıl engelleyebilirim? Ayrıca Sunucuma bot atıyorlar.

ModChecker ile oyuncuların girdiği clientleri engelleyebilirsiniz hile koruması olarak Matrix'in ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz.

Huzuni'den girmelerini engelleyecek bir hile koruması henüz yapılmadı diye biliyorum. Sadece clientler ile kapatılabilir sanırsam. Ancak hile koruması isterseniz ücretsiz alternatif olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Ücretli alternatif olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Bot koruması için ise sunucunuzu lobi ve oyun ayrı olarak şekilde açmanızı ve lobi sunucunuza
pluginini kurmanızı öneririm.

ModChecker ile oyuncuların girdiği clientleri engelleyebilirsiniz hile koruması olarak Matrix'in ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz.
Hocam Matrixi kurdum fakat hemen atmıyor kill auro'da ayrıca regredit vs vs de açılıyor başka öneriniz var mı? Ya da ben mi hata yaptım acaba?

Hocam Matrixi kurdum fakat hemen atmıyor kill auro'da ayrıca regredit vs vs de açılıyor başka öneriniz var mı? Ya da ben mi hata yaptım acaba?
Matrix iyidir, bende onu kullanıyorum kendine göre checks.yml den ayar yapabilirsin. Ben birkaç ayar değiştirdim istediğim gibi kullanıyorum şuan. Matrix dışında
'da kullanıyorum.

paralı-parasız anti cheat pluginlerini inceleyebilirsin güzel olduğunu düşündüğün plugin olursa indirirsin.

Matrix iyidir, bende onu kullanıyorum kendine göre checks.yml den ayar yapabilirsin. Ben birkaç ayar değiştirdim istediğim gibi kullanıyorum şuan. Matrix dışında
'da kullanıyorum.

paralı-parasız anti cheat pluginlerini inceleyebilirsin güzel olduğunu düşündüğün plugin olursa indirirsin.
Teşekkür ederim. Checks.yml de neler değiştirdin lütfen söyler misin?

Teşekkür ederim. Checks.yml de neler değiştirdin lütfen söyler misin?
Kontroller sunucudan sunucuya değişeceği için kendinizin yapması daha doğru olur çünkü bir skyblock sunucusunda kullanılan kontroller ile survivalda kullanılan kontroller aynı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl