Çözüldü Survival ram

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuneX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i9 9900K işlemcili bir makineden bahsediyordum, belkide yalandır ama 4 GB RAM ile 40 kişiyi rahat kaldırır bence.

i9 9900K işlemcili bir makineden bahsediyordum, belkide yalandır ama 4 GB RAM ile 40 kişiyi rahat kaldırır bence.
Kardeşim istersen 999990k olsun genede bi sekme olur 19.98 olması imkansız.
Aç 0 sunucu timings değerlerini alalım bakalım 200 kişide kaç olacak.

Kardeşim istersen 999990k olsun genede bi sekme olur 19.98 olması imkansız.
Aç 0 sunucu timings değerlerini alalım bakalım 200 kişide kaç olacak.
Sabit 19.98 demedim? Arada 19.60 oluyordu anlık ama genelde 19.95 19.98 civarındaydı.

"tpsleri 19.98'den aşağı inmiyordu. "
"Sabit 19.98 demedim? "
WUT?
Yanlış yazmışım, ama yinede dediğim gibi paketin optimizasyonuna bağlı bir şey, 8 oyuncu ve 12 GB RAM ile tpsleri 19.80 lerde gezen çok sunucu gördüm.

Ayrıca leak eklenti lag yapmaz.

Yanlış yazmışım, ama yinede dediğim gibi paketin optimizasyonuna bağlı bir şey, 8 oyuncu ve 12 GB RAM ile tpsleri 19.80 lerde gezen çok sunucu gördüm.

Ayrıca leak eklenti lag yapmaz.
Lag yapıyor diyen kim onu anlamadım 8 oyuncu ve 12 gb ram ile 19.80 tps almaları güzelmiş bu arada :D

BURASI TARTIŞMA BÖLÜMÜ DEĞİLDİR! Destek bölümüdür.

Yanlış destek verenleri düzeltmekte bir destektir insanlar yanlış fikirlere kapılacaklar.
Burada yanlış destek verenleri raporlayabilirsiniz, ama onlarla tartışmaya girmek hem konunun kapanmasına neden olacak, hemde uyarı almanıza neden olacak.

Burada yanlış destek verenleri raporlayabilirsiniz, ama onlarla tartışmaya girmek hem konunun kapanmasına neden olacak, hemde uyarı almanıza neden olacak.
Dostum arkadaş 200 kişide 19.98'den düşmüyordu demiş bu olay imkansız ben sadece bu olayın imkansız olduğunu belirttim ve bunu dile getirdim tartışma çıkarmadım yorumlarımı okursan.

Lag yapıyor diyen kim onu anlamadım 8 oyuncu ve 12 gb ram ile 19.80 tps almaları güzelmiş bu arada :D
Size demedim, konuda öyle söyleyenleri düzelttim.

Ayrıca ben tartıştığımızı düşünmüyorum, karşılıklı fikirlerimizi açıkladığımızı ve herkesin de istediği gibi kendi fikrini açıklayabileceğini düşünüyorum, yine de karar sizin, iyi forumlar.

Crackli eklenti lag yapmaz da sunucuya zarar verir doğru unuttum ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl