Survival Plugin paketi 1.19 +

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bswazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 317
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bswazz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
yok
Oncelikle iyi gunler dilerim,

Ben yeni bir survival server acmak istiyorum. Guzel plugin paketleri ariyorum, pluginlerle ugrasan arkadaslar varsa cevap kismina internet sitelerini atarlarlarsa cok menun olurum, aralarindan secip plugin paketini satin almak istiyorum. Aradagim plugin paketleri 1.19+ uyumlu olmak sartiyla.

Oncelikle iyi gunler dilerim,

Ben yeni bir survival server acmak istiyorum. Guzel plugin paketleri ariyorum, pluginlerle ugrasan arkadaslar varsa cevap kismina internet sitelerini atarlarlarsa cok menun olurum, aralarindan secip plugin paketini satin almak istiyorum. Aradagim plugin paketleri 1.19+ uyumlu olmak sartiyla.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresi üzerinden 1.19 uyumlu 1.18 survival eklenti paketimize göz atabilirsin.

GÜVENMEYİNİZ HESAP YENİ AYRICA TAG'I YOK!
Evet siteye yeni uye oldum. Bunun guvenmemekle ne alakasi var anlamadim sadece plugin yapan arkadaslardan yaptiklari pluginler hakkinda bilgi alabilecegim bir websitesi istedim hepsi bu.

Evet siteye yeni uye oldum. Bunun guvenmemekle ne alakasi var anlamadim sadece plugin yapan arkadaslardan yaptiklari pluginler hakkinda bilgi alabilecegim bir websitesi istedim hepsi bu.
Yukarıdaki Tarot Project adlı arkadaşa güvenmemen gerektiğini söylemek istemiş.

Yukarıdaki Tarot Project adlı arkadaşa güvenmemen gerektiğini söylemek istemiş.
Evet simdi farketdim ben yanlis anlamisim zaten discord uzerinden yapmam websitesi olan bu isi yapan kisilerle muhattap oluyorum sizler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl