Bulundu SURVIVAL ICIN ORTAK ARIYORUM | 1.16.5 EMEK SURVIVAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BestKaanBey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
KaanBey

Discord:

KaanBey#3131

Merhaba arkadaşlar ben Kağan survival sunucum için ortak arıyorum maddi açıdan az bi destek olması yeterlidir(35-60TL). Ryzen9 5900x işlemci 6 çekirdek, 10gb ram bulunuyor. Sunucumuz açık ve aktif 30 online bulunuyor. Discord özelden bana ulaşırsanız çok daha detaylı konuşabiliriz. Aşağıda ufak bir forum bulunuyor buradaki şartların hepsini karşılama şartımız yok bazılarını karşılasanız yeterlidir. Yetkili alım, Rol, Tag vb. işlerinde eşit olacağız yetkili alımı yaparken beraber seçeceğiz. Sunucum var domain var vds var online oyuncumuz da var tek gereken bir ortak. KaanBey#0002 dc ulaşabilirsiniz.

Şartlarımız;

- Sunucumuz için aktifliği yükseltecek bir katkıda bulunması ( FORUM REKLAM).
- Saygılı bir dil ile oyuncularımız ve yetkililerimiz ile iletişimde bulunmalıdır.
- Sitemizde Destek ile ilgilenip Canlı sohbette yardımcı olmalıdır.
- Aktif bir mikrofona sahip olmalıdır.
- Sesli sohbetlere Saygılı şekilde katılım sağlayıp oyuncular ve yetkililer ile iletişimde bulunmalıdır.
- Plugin, Skript, Discord bilgisi bulunmalıdır.
- Sunucuda bir hata olduğunda ilgilenmelidir.
- Oyuncuları rahatsız edecek troll vb. davranışlarında bulunmamalıdır.
- Yaş Sınırımız 17+

Şartlarımızı karşılıyorsanız aşağıdaki metni kopyalayın ve KaanBey#0002'ye gönderin.

Zaten hali hazırda açık ve nispeten tutmuş bir sunucuya bir forum üzerinden ortak almak ne kadar mantıklı hocam sizce?

Sunucunuz tuttuysa neden 35 60 TL katkıda bulunacak birisi arıyorsunuz anlamadım bunu sunucu içi satışlardan karşılayabilirsiniz, daha çok reklam verecek kişi arıyor gibisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl