KerimPerfect
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- KerimPerfect
Merhabadiscord üzerinden bana ulaşarak dünya kordinatlarını vs vererek yapmam için gerekli bilgileri verirseniz ben yaparım.
Wafe#0001
Kullanıyorum.Multiverse-Core kullanıyor musunuz? Dünya isimlerini de söylerseniz iyi olur
!poyraz#8197
Kullanıyorum.
1. Dünya: Prosto
2: Dünya: Meridyen
3: Dünya: hyrain
Dünyaların isimleri bu
Ek olarak bu insanlar bunlara tıkladıkları zaman farklı konumlara ışınlanacaklar
command /dünya:
trigger:
open virtual chest with size 5 named "&aDünya Seç" to player
make gui slot 0 of player with book named "&6Prosto" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp prosto"
make gui slot 1 of player with book named "&6Meridyen" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp meridyen"
make gui slot 2 of player with book named "&6Hyrain" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp hyrain"
stop
Kanka herkesi farklı yere atmasını istiyorum bu komut herkesi farklı yere atmaz diye düşünüyorumKod:command /dünya: trigger: open virtual chest with size 5 named "&aDünya Seç" to player make gui slot 0 of player with book named "&6Prosto" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp prosto" make gui slot 1 of player with book named "&6Meridyen" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp meridyen" make gui slot 2 of player with book named "&6Hyrain" with lore "&eIşınlanmak için tıkla!" to close then run player command "mvtp hyrain" stop
Kanka herkesi farklı yere atmasını istiyorum bu komut herkesi farklı yere atmaz diye düşünüyorum
!poyraz#8197
Düşüneceğine deneseydin anlardın.Kanka herkesi farklı yere atmasını istiyorum bu komut herkesi farklı yere atmaz diye düşünüyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!