Çözüldü Survival Games Hatasi acill yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esgeresgerov2005

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
FearLessPvP

Discord:

xFearLess#8381

merhaba ben op ola ola gm 1 de oldugum halde ne blok kira biliyom nede cakmak la yaka biliyom birini yani kisacasi sorun su survival games de blok kirilmiyor iyuncular chesti acamiyor ve bide cakmak ile bisey yakamiyom lutfen acil yardim edin

Bide mesela sg nin icindeki klasorde messajes.yml diye bisey var onu turkcelestiriyom sw e reload atinca yeniden eski haline cevriliyor pls yardim edin

PLUGINLER

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    32,6 KB · Görüntüleme: 102
Eğer SurvivalGames arenasına wg attıysanız oyuncular sandıkları açamaz. Wg atmamanız gerekli. Messages.yml editlerken editlememen gereken yerleri editlediğin için sıkıntı çıkıyor. Çeviri yaparken iki nokta işaretinin sağ tarafındaki yazıları editleyebilirsiniz ve tırnak işaretini silmemeniz gerekiyor.
ÇEVİRİ.PNG

Onun dışında SurvivalGames eklentisi hakkında şu videoyuda izleyebilirsiniz , kurulum ve ayarları anlatıyor.

celil aga peki ya sg de3 oyun bitince server restartlaniyor onu nasil iptal edicem
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yardim ede bilecek yokmu server kendi kendine restart atiyor oyun bitince

Son düzenleme:
celil aga peki ya sg de3 oyun bitince server restartlaniyor onu nasil iptal edicem
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yardim ede bilecek yokmu server kendi kendine restart atiyor oyun bitince
Bu zaten olması gereken birşey değilmi?

IPHONE XXXS+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyun bitince restart atilmasini kapatamiyormuyuz?

Kapatamiyorsak peki ya nasil mantikla yapa bilirim server hub serveri olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl