Sol Reklam

[SURVIVAL AKTIF!] ⚔️ play.yggdrasillnw.com ⭐ | Emek SkyBlock & Survival | Madencilik, Çiftçi, Minyonlar, Özel Yetenekler, Kanlı Ay, Meteor & Dahası!

Leopic'

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
13.310
Merhabalar!

Sizlere yeni sunucumuzun açıldığını duyurmak istiyorum. Hazır bir plugin paketi kullandık ve geliştirmeye çalışıyoruz. Şu anda bazı özellikler ekledik, eklemeye devam edeceğiz. Sunucuyu geliştireceğiz. Hub sunucumuzu kurduk. Survival yeni açıldı. Bir sürü özellik eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Herkesi sunucuya bekliyoruz, yetkili alımlarımız da açık.

Sunucu IP Adresi: play.yggdrasillnw.com
Sunucu Sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oy Vermek İsteyenler İçin Oy Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımla...

konutasarimi_01.jpg

konutasarimi_02.jpg

konutasarimi_03.jpg

konutasarimi_04.jpg

lobi1.png

lobi2.png

lobi3.png

survival2.png

survival1.png

survival3.png

survival4.png

survival5.png

survival6.png

survival7.png

survival8.png

skyblock1.png

skyblock2.png

skyblock3.png

skyblock4.png

skyblock5.png

skyblock6.png

skyblock7.png

Sunucu Bilgilerimiz:

RAM:
12GB
CPU: 4 Çekirdek
Disk Alanı: 70 GB

Herkese iyi forumlar! <3​

Son düzenleme:
24.08.2023 03:30 Güncelleme Notları
  • “F” tuşuna basınca menü açma eklendi.
  • Site kayıt eklendi ve market yenilendi.
  • Oyun içi market fiyatları güncellendi.
  • /yetkililer komudu eklendi. Siz de yetkili olmak istiyorsanız discord'a bekleriz.

Sonraki güncellemede eklenmesini istediğiniz bir şey varsa belirtebilirsiniz. Çiftçi özelliğimiz bakımdadır, bir kaç güne açılacak.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. <3

24.08.2023 14:15 Güncelleme Notları
  • /gusül ve /lobi komutları eklendi. Kazı-Kazan kasasından cenabet taşı çıkaranlar /gusül komudunu kullanabilir.
  • itemsAdder çalışmalarına başlandı, sunucu menüsü güzelleştirilecek.
  • AntiDDoS koruması eklendi.
  • Ada seçeneği eklenecek ve ada upgrade limiti yükseltilecek. (Maksimum 250x250 olan alan, 350x350 olarak değiştirilecek.)

Konu tasarımınız sanırsam internette paylaşılan hazır şablonlardan, görsellere shader desteği gelebilir(lütfen F1 basıp öyle çekin). Sistemler ise ilk bakışta, neredeyse diğer tüm sunucularda olan sistemler. Sunucu içerisini bilmiyorum fakat dışarısının yani bu konu tasarımının %100 geliştirilmesi gerekiyor. Başarılar dilerim.

Konu tasarımınız sanırsam internette paylaşılan hazır şablonlardan, görsellere shader desteği gelebilir(lütfen F1 basıp öyle çekin). Sistemler ise ilk bakışta, neredeyse diğer tüm sunucularda olan sistemler. Sunucu içerisini bilmiyorum fakat dışarısının yani bu konu tasarımının %100 geliştirilmesi gerekiyor. Başarılar dilerim.
Konu tasarımı tamamen bana ait. Evet, sistemler her sunucuda var günden güne değiştirmeye/geliştirmeye çalışıyorum. Shader önerisi için de teşekkür ederim, en kısa boşluğumda görselleri değiştireceğim. Değerli yorumunuz için teşekkürler. <3

- Çiftçi eklendi.
- Minyon sistemi eklendi.
- /kanat sistemi eklendi.

• Ada bankası ve ada görevleri aktif! Ada panelinden ulaşabilirsiniz. (Ada görevlerinde şu an sadece minerda para veriyor diğerleri yarın düzeltilecek)
  • Spawner sorunu tekrardan düzeltildi.
  • Market sorunu düzeltildi.
  • Sitede 2x aktifleştirildi.
  • Spawn yenileme çalışmasına başlanıldı. Yeni bir spawn yapılacak. Ekstra olarak tab ve scoreboard güncellenecek.
  • Yeni ada şemaları eklenecek (Drasill Klasik, Drasill Gece)

10.09.2023 22:40 Güncelleme Notları
  • ÇakmaLobi ve Lobi eklendi.
  • Survival eklendi. Survival'a özel sistemler eklendi.
  • Görüntüler tamamen yenilendi ve kalitesi artırıldı.
  • Survival için yetkili alımlarına başlandı.
  • SkyBlock için yeni şemalar ve spawn geliştiriliyor. Bir kaç haftaya aktifleştirilecek.

15.09.2023 00:08 Güncelleme Notları

SKYBLOCK

• Minyon market düzeltildi ve geliştirildi.
  • Yeni rütbeler eklendi.
  • PVPArena tamamlandı yakında açılacak.
  • Ejderha eventi eklendi.
SURVIVAL
  • Kanlı ay düzenlendi.
  • Günlük giriş ödülü düzenlenmeye alındı. Yarın düzeltilecek.

SkyBlock Güncelleme Notları 17.09.2023 11:38
  • Oy verme sorunu düzeltildi.
  • Yeni boss çalışmalarına başlandı.
  • PVPArena çoook yakında aktif!

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı