Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizlere yeni sunucumuzun açıldığını duyurmak istiyorum. Hazır bir plugin paketi kullandık ve geliştirmeye çalışıyoruz. Şu anda bazı özellikler ekledik, eklemeye devam edeceğiz. Sunucuyu geliştireceğiz. Hub sunucumuzu kurduk. Survival yeni açıldı. Bir sürü özellik eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Herkesi sunucuya bekliyoruz, yetkili alımlarımız da açık.
Sunucu IP Adresi: play.yggdrasillnw.com Sunucu Sitesi:
Konu tasarımınız sanırsam internette paylaşılan hazır şablonlardan, görsellere shader desteği gelebilir(lütfen F1 basıp öyle çekin). Sistemler ise ilk bakışta, neredeyse diğer tüm sunucularda olan sistemler. Sunucu içerisini bilmiyorum fakat dışarısının yani bu konu tasarımının %100 geliştirilmesi gerekiyor. Başarılar dilerim.
Konu tasarımınız sanırsam internette paylaşılan hazır şablonlardan, görsellere shader desteği gelebilir(lütfen F1 basıp öyle çekin). Sistemler ise ilk bakışta, neredeyse diğer tüm sunucularda olan sistemler. Sunucu içerisini bilmiyorum fakat dışarısının yani bu konu tasarımının %100 geliştirilmesi gerekiyor. Başarılar dilerim.
Konu tasarımı tamamen bana ait. Evet, sistemler her sunucuda var günden güne değiştirmeye/geliştirmeye çalışıyorum. Shader önerisi için de teşekkür ederim, en kısa boşluğumda görselleri değiştireceğim. Değerli yorumunuz için teşekkürler. <3