Sol Reklam

Survival 1.16.5 İçin Hosting Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sefa.coban65

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
78
Puanlar
6.655
Yer
Van
Minecraft
Sefa_cobann65

Discord:

zibis2

Merhabalar yakında 1.16.5 survival sunucusu açmak istiyorum ve bir hosting arıyorum ne önerirsiniz? (6GB Ram 4-6 Cpu 25-40 gb disk e5 arıyorum.) Bütçe 100 TL
Daha önce aldığım yerler : oculeth, oceanbilisim

Aklımdaki yerler : hostiva,hostsatis - sunucuduragi(muhtemel

Üst sürüm bir sunucuyu xeon işlemci ile açmak hiç mantıklı olmayacaktır. Yeni nesil işlemci modelleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Üst sürüm bir sunucuyu xeon işlemci ile açmak hiç mantıklı olmayacaktır. Yeni nesil işlemci modelleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
Tüm parayı pluginlere verdim hostingi unuttum Bu arada sunucudurağından aldım

Öncelikle bütçen çok düşük, kalitesiz veya düşük özellikli (Xeon) sistemler tercih etmek yerine, bütçeni yükselttikten sonra kaliteli bir makine alman daha mantıklı olabilir. Ryzen işlemci ve yüksek RAM önerimdir.

Öncelikle bütçen çok düşük, kalitesiz veya düşük özellikli (Xeon) sistemler tercih etmek yerine, bütçeni yükselttikten sonra kaliteli bir makine alman daha mantıklı olabilir. Ryzen işlemci ve yüksek RAM önerimdir.
İlk ay zaten sunucuyu yapacağız kimse oynamayacak ki. Sonraki aylar tabi ki ryzen 9 a geçeceğiz.

1 Hafta Ücretsiz Deneme VDS Hizmeti Veriyoruz Dilerseniz Yardımcı Olabiliriz.

Merhabalar yakında 1.16.5 survival sunucusu açmak istiyorum ve bir hosting arıyorum ne önerirsiniz? (6GB Ram 4-6 Cpu 25-40 gb disk e5 arıyorum.) Bütçe 100 TL
Daha önce aldığım yerler : oculeth, oceanbilisim
Öncelikle 1.16.5 için kesinlikle xeon önermiyorum. Hosting olarakta AnkSOFT'u tercih edebilirsiniz bütün sunucularımı orada barındırdım hiç bir performans veya uptime sorunu yaşamadım.

Kanka bence anksoft adamların 7/24 teknik teknik destekleri var adamlar güler yüzlü diğer firmalar gibi ilgisiz bırakmıyorlar alacaksanız anksoft alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı