Çözüldü SÜRÜM YÜKSELTİRKEN HATA !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2AdamMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

1.11.2 sunucumu 1.13 yapmak istedim fakat pluginler yenilenmediği için vazgeçtim 1.11.2 yaptığımda şu hataları verdi ;
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTTagCompound.a(SourceFile:427)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTTagCompound.load(SourceFile:76)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTTagList.load(SourceFile:66)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTCompressedStreamTools.a(NBTCompressedStreamTools.java:84)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTCompressedStreamTools.a(NBTCompressedStreamTools.java:53)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.NBTCompressedStreamTools.a(NBTCompressedStreamTools.java:43)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.RegionFileCache.d(RegionFileCache.java:87)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkRegionLoader.loadChunk(ChunkRegionLoader.java:55)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.chunkio.ChunkIOProvider.callStage1(ChunkIOProvider.java:21)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.chunkio.ChunkIOProvider.callStage1(ChunkIOProvider.java:1)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.util.AsynchronousExecutor.skipQueue(AsynchronousExecutor.java:336)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.util.AsynchronousExecutor.getSkipQueue(AsynchronousExecutor.java:295)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.chunkio.ChunkIOExecutor.syncChunkLoad(ChunkIOExecutor.java:16)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:137)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:120)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:116)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.MinecraftServer.l(MinecraftServer.java:373)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:337)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:272)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:544)

dostum sürümleri uygun değildir 1.13 e olarak ayarlanmamıştır fakat sürümler için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kullanırsan 1.13 lede girerler

BurakXX
Hocam viaversion çok sıkıntı çıkartıyor bug,lag,hata,çökme
ben 1.11.2 geri döndürdüm fakat serveri başlattığımda böyle hata veriyor nasıl düzeltebilriimki bunu

Kod:
at org.bukkit.craftbukkit.v1_11_R1.chunkio.ChunkIOExecutor.syncChunkLoad(ChunkIOExecutor.java:16)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:137)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:120)
at net.minecraft.server.v1_11_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:116)
dostum yedek almalıydın chuncklarda hata var gibi görünüyor chunckfixer indir ve fixle

Kod:
options:
    skinismi: Burak

on first join:
    run player command "skin {@skinismi}" as op
Kod:
dostum yedek almalıydın chuncklarda hata var gibi görünüyor chunckfixer indir ve fixle

Okuduğumda sorun olmayacağı yazıyordu, Peki bu chunckfixer linki varmı, videosu falan öyle yapabiliyim, Teşekkürler

programı açıcagını kim söyledi plugin plugin

dostum onu diyorum yok bunu diyorum yok herşeyi hazır beklemek yerine 2-3 araştırma yapabilirsin , hani bizde araştırıyoruz ya
kendi arşivimden atıyorum birazdan

araştırdığınızdan bashedip, konu sahibinin araştırmasını istemişsiniz fakat, sizin attığınız pluginler de pek doğru plugin değiller.

Lütfen mesaj yazmadan önce, atacağınız plugini bi kontrol edin. 3-5 senelik pluginleri önermişsiniz.
1539886369289.png

Bu plugin 1.3.2 sürümü için, diğeri ise 1.6.2 sürümü içindi. tabiki çalışmazlar.

/chunckfixer veya /chunkfixer gibi komutlarla oluyor diye biliyorum arşivimde buldum denemiştim olmuştu birdaha yedek almadan version değiştirme normal birşey
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

plugini silmişler dostum artık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen mesaj yazmadan önce, atacağınız plugini bi kontrol edin. 3 senelik pluginleri önermişsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 47734
Bu plugin 1.3.2 sürümü için, diğeri ise 1.6.2 sürümü içindi. tabiki çalışmazlar.
dediğim gibi plugini silmişler piyasada başka plugin bulamadım , arşivimden çıkardım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl