Çözüldü Sürüm ve Jar Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Merhaba Sevgili Arkadaşlar.
Plugin tanıtımları ile yeni bir YouTube serüveni'ne başlamayı düşünüyorum.Normalde 1.8.X sürümü'nü kullanıyorum ama daha yeni ve daha gelişmiş eklentiler için sizce sunucumu hangi sürüm'de ve hangi jar dosyası(bukkit,spigot,paperspigot) ile açmalıyım?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Not:Sizce öncelikli olarak hangi eklentileri tanıtmalıyım?
Bu eklentileri'de yazarsanız çok mutlu olurum.

Cevap veren herkese Teşekkürler!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RAHMİ CAN YILMAZ
-----------------------------------

Merhabalar, efendim. Güzel eklentileri tanıtabilmeniz için 1.15.2 yani son sürüme kurmanızı ve Spigot kullanmanızı önerebilirim. Sağlıcakla ;)

Merhabalar, efendim. Güzel eklentileri tanıtabilmeniz için 1.15.2 yani son sürüme kurmanızı ve Spigot kullanmanızı önerebilirim. Sağlıcakla ;)
Açıkcası yorumunuza katılmıyorum çünkü bir çok plugin 1.15.2 sürümüne çıkarılmadı.

Bana sorucak olursan 1.8 ve Spigot'da açmalısın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Açıkcası yorumunuza katılmıyorum çünkü bir çok plugin 1.15.2 sürümüne çıkarılmadı.

Bana sorucak olursan 1.8 ve Spigot'da açmalısın.

Sizin dediğiniz gibi bende 1.8 sürümüne katılıyorum açıkcası, çünkü çoğu oyuncu PvP ve benzeri şeyler için 1.8’i tercih ediyor fakat ben Bukkit açmanızı öneriyorum ki sizin için daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim <3

Sizin dediğiniz gibi bende 1.8 sürümüne katılıyorum açıkcası, çünkü çoğu oyuncu PvP ve benzeri şeyler için 1.8’i tercih ediyor fakat ben Bukkit açmanızı öneriyorum ki sizin için daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim <3
Teşekkürler. Konu Kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl