Dimitris - R3k PvP - xR3ytostrike
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
Fatih#1469
on join:
if minecraft version of player is not "1.8":
kick player due to "&4&lVERSIYON &8> &7Lütfen tam 1.8 sürümü ile giriniz."
Fatih#1469
on join:
if getVersion(player) is "0":
kick player due to "&4&lVERSIYON &8> &7Lütfen tam 1.8 sürümü ile giriniz."
function getVersion(p: player) :: string:
set {_protocol} to {_p}.getHandle().playerConnection!.networkManager!.getVersion()
if {_protocol} = 47:
return "1.8"
else:
return "0"
The function getVersion doesn't exist hatası verdi.Kod:on join: if getVersion(player) is "0": kick player due to "&4&lVERSIYON &8> &7Lütfen tam 1.8 sürümü ile giriniz." function getVersion(p: player) :: string: set {_protocol} to {_p}.getHandle().playerConnection!.networkManager!.getVersion() if {_protocol} = 47: return "1.8" else: return "0"
bunu dener misiniz? skmirror gerektiriyor buda.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Fatih#1469
skripti tam yazdığından emin misin?The function getVersion doesn't exist hatası verdi.
--------------------------
function'u en başa koyup düzelttim hata vermedi, deniyorum şimd.
Dediğim gibi hata vermiyor şu an, sadece oyuna girdiğimde uyarı veriyor 1.8 bile olsaskripti tam yazdığından emin misin?
Fatih#1469
Sanırsam skript ile versiyon kontrolü tam kararlı birşey değil. Küçük bir eklenti yazıp vereyim istersen?Denedim ve normal 1.8 ile denediğimde yine uyarı verip oyundan atıyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi hata vermiyor şu an, sadece oyuna girdiğimde uyarı veriyor 1.8 bile olsa
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!