Bulundu Surival Sunucumuza Geliştirici Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atii0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atii0

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
açıcağımız survival sunucusuna sıfırdan paket yapıp geliştiricek biri aranıyor parada konusu discord üzerinden konuşulur

Merhabalar

Benimle iletişime geçip özel bir paket için 1000-1500 TL lik bir bütçe ile paket yaptırmak isteyip size bu fiyata alıntılar yaparım demem üstüne ben niye bu fiyata toplama paket alayım diyip yurtdışı paket alıp kimsede olmayan sistemleri olan paketler kullanırım diyip bunları kullanmak yerine buraya gelip sıfırdan paket yapılacak kişiler aranıyor diye konu açtığınız pek anlamadım. Biraz daha açıklarsanız çok sevinirim.

Screenshot_2024-06-27-20-05-19-437_com.discord.jpg

açıcağımız survival sunucusuna sıfırdan paket yapıp geliştiricek biri aranıyor parada konusu discord üzerinden konuşulur
Yardımcı olabilirim, discord adresim üzerinden ulaşabilirsiniz. "darthstrafe"

Merhabalar

Benimle iletişime geçip özel bir paket için 1000-1500 TL lik bir bütçe ile paket yaptırmak isteyip size bu fiyata alıntılar yaparım demem üstüne ben niye bu fiyata toplama paket alayım diyip yurtdışı paket alıp kimsede olmayan sistemleri olan paketler kullanırım diyip bunları kullanmak yerine buraya gelip sıfırdan paket yapılacak kişiler aranıyor diye konu açtığınız pek anlamadım. Biraz daha açıklarsanız çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 243961
Uğraşmaya değmeyecek kadar var yani yabancı paketleri incelemesini tavsiye ederim tekrardan. TR'de olmayan diyor da, tek factories sistemi var o da yayıldı.

Uğraşmaya değmeyecek kadar var yani yabancı paketleri incelemesini tavsiye ederim tekrardan. TR'de olmayan diyor da, tek factories sistemi var o da yayıldı.
Bende ne var acaba diye inceledim ve 30 dolara satılan bir paket ile benim yaptığım paketler arasında 2 3 sistem fark ediyor en fazla. O sistemler de bende var ise o pakette yok, o pakette var ise bende yok şeklinde dengeliyor birbirini

Konu hakkında discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Konuşup anlaşabiliriz.
Discord: kucles

hocam ozel paketten kastınız yaptıracagınız pakette custom kendinize ait eklentilerde istiyorsanız yapılabilir onun dısında kimse size hypixel tarzı paket yapmaz kendinize ozgu sistemleri belirtsiniz ona gore paket yapımcısı eger java bilgisi varsa bu isteklerinizi yerine getirir yukarıdaki mesajda 30 dolara alırım falan demissinizde

Size özel yapılan paket ile belirli bir ücrete satılan paket hiç denk olur mu?
Yapımcı açısından birisi sürümden kazanır, size özel yapılandaysa baştan yüksek ücret alınır ki emeğinin karşılığı olsun.
Gerçekten sağlam, kaynak paketi eklentileri herşeyi hazır bir paket şu devirde 5.000 TL den ucuz olmamalı.
Şahsen ben yapacak olsam en dip çekeceğim fiyat bu olur.
Bir paketin yapılması haftalar bazen aylar sürebiliyor. Bunların üstüne @benjamin17 daha önce birlikte çalıştığım biri ve tecrübeli.
Bu demek oluyor ki size bir paket yaptığı zaman minimal seviyede bug vb. karşınıza çıkar.
Konunun özeti 30$'a yabancı sitelerde satılan özendiğiniz paketleri alabilirsiniz ama şunu bilinki sunucu açıpda o paketleri bilmeyen herhangi bir yapımcı yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl