Tanıtım SüreliVIP / Komut -- Bakım -- Dağıtma Sistemleri + Sorgulama Ekranı + %100 Düzenlenebilir !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ama bunun benim gibi paralı versiyonunu alan var keşke ileridede bedava yapacağını bildirseydin

Teşekkürler Yararlı

config data felan yazı yazmıyor

Mesajlarda %player% değişkenleri çalışmıyor ?

@SYN_T3SL4 Reiz Adamda Vıp Var İke Bir Daha Vıp Alınmıyor VipZeradaki Gib /vip değiştir gib bi komut eklermisin

@SYN_T3SL4 Reiz Adamda Vıp Var İke Bir Daha Vıp Alınmıyor VipZeradaki Gib /vip değiştir gib bi komut eklermisin
Depo sistemi yapacaktım aslında. VIP ise MegaVIP aldığında vip bitmeden megavipi kullanamayacaktı. Ama sonra saçma olduğunu düşündüm.

@SYN_T3SL4 şimdi rica etsem benim için hemen yapabilirmisin. zaten zen hemen yaparsın

yani şöyle yapman daha mantıklı diyelim 2 vipi aynı anda aldı. /vip değiştir Vıp komutu ile Vıp Gurubuna /vip değiştir MVIP İle DE Mvıp Gurubuna Atsın.

@SYN_T3SL4 şimdi rica etsem benim için hemen yapabilirmisin. zaten zen hemen yaparsın

yani şöyle yapman daha mantıklı diyelim 2 vipi aynı anda aldı. /vip değiştir Vıp komutu ile Vıp Gurubuna /vip değiştir MVIP İle DE Mvıp Gurubuna Atsın.
kolay bi işlem olduğuu düşünmüyorum ben bence hemen yapabilceğinden o kadar emin olma.

VIP Bitince /manuaddv %player% prefix &5Oyuncu &9
yapıyor mu otomatik ?

VIP Bitince /manuaddv %player% prefix &5Oyuncu &9
yapıyor mu otomatik ?
Yok VIP'ten sonra otomatik önceki gruba döndürür. Örn: VIP olmadan önce skylord ise vip bitiminde skylord olur. Ayrıca şöyle bir şey daha var. örn: ben vipim ve rütbe atladım. Sunucudan çık gir yaptıktan sonra vipi geri verir ve vip bitiminde yeni rütbene geri atar.

Yok VIP'ten sonra otomatik önceki gruba döndürür. Örn: VIP olmadan önce skylord ise vip bitiminde skylord olur. Ayrıca şöyle bir şey daha var. örn: ben vipim ve rütbe atladım. Sunucudan çık gir yaptıktan sonra vipi geri verir ve vip bitiminde yeni rütbene geri atar.
Pluginde bir bug varmı ? Bazı arkadaşlarım o pluginde bug var kullanmanı önremem diyorda.

Pluginde bir bug varmı ? Bazı arkadaşlarım o pluginde bug var kullanmanı önremem diyorda.
Temel fonksiyonlarında bug yok. Ancak birkaç hatam var. onları düzeltmem gerek yakında. Bu hatalarda açılışla ilgili.

Mesajlarda %player% değişkenleri çalışmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl