EmreSHN#4551
Evet sizi anlıyorum bir aralar bende böyleydim Onun pl sini bulamıyorum ama eğer bulursanız şu komutu kullanın /givevip (İSİM) (yetki)serverimde oyuncuya süreli perm vermek istiyorum bunun skript versiyonlarını gördüm fakat genelde server kapanınca sıfırlanıyorlar bunun plugini varmı ?
WowserTR#2143
ben oyuncuya süreli fly vermek isityorum vip deil malesef mesala vipe 1 haftalık fly vermek istiyorumEvet sizi anlıyorum bir aralar bende böyleydim Onun pl sini bulamıyorum ama eğer bulursanız şu komutu kullanın /givevip (İSİM) (yetki)
www.mc-tr.com
WowserTR#2143
teşekkürlerKonu güncellendi Artık süreli yetki verme özelliği eklendi. Kullanmak istiyorsanız indirip deneyebilirsiniz.![]()
Tanıtım - YENİ GÜNCELLEME v1.0.7 | SÜRELİ YETKİ VERME EKLENDİ! | MySQL ve NametagEdit Destekli Türk yapımı Yetki Eklentisi | AuroraYetkiler v1.0.7 1.8
Herkese tekrardan merhaba. Bu gün çok güzel bir özellikle karşınızdayım. Artık süreli yetki ayarlayabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi için konuyu okumaya devam edebilirsin. Artık eklenti Parties eklentisiyle uyumlu çalışabiliyor. Partiye sahip oyuncuların yetkilerinden önce parti isimleri...www.mc-tr.com
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!