DanldTramp
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 11
EmreSHN#4551
command /deneme:
set {_süre} to difference between {komutsüre.%player%} and now
if {_süre} is less than 180 second:
message "Komut Kullanmak için %difference between 180 second and {_süre}% beklemelisin!"
else:
set {komutsüre.%player%} to now
bu süre sayacını türkçe yapamazmıyızDener misin ?
Kod:command /deneme: set {_süre} to difference between {komutsüre.%player%} and now if {_süre} is less than 180 second: message "Komut Kullanmak için %difference between 180 second and {_süre}% beklemelisin!" else: set {komutsüre.%player%} to now
Umut Erarslan#8378
bu süre sayacını türkçe yapamazmıyız
function replaceTimespan(t: timespan) :: text:
set {_ts} to "%{_t}%"
replace "and" with "," in {_ts}
replace "seconds" and "second" with "saniye" in {_ts}
replace "minutes" and "minute" with "dakika" in {_ts}
return {_ts}
command /deneme:
cooldown: 3 minutes
cooldown message: %replaceTimespan(remaining time)% sonra tekrar kullanabilirsin!
trigger:
#olaylar
2 hata veriyor95256256. atışım xdKod:function replaceTimespan(t: timespan) :: text: set {_ts} to "%{_t}%" replace "and" with "," in {_ts} replace "seconds" and "second" with "saniye" in {_ts} replace "minutes" and "minute" with "dakika" in {_ts} return {_ts} command /deneme: cooldown: 3 minutes cooldown message: %replaceTimespan(remaining time)% sonra tekrar kullanabilirsin! trigger: #olaylar
Yetkili yanıt verdi diye yetkilinin verdiği çözümü uygulamak zorundamısın :d
Umut Erarslan#8378
Üstte en az Skript 2.2 dev33 gerekir diye belirtmiştim.2 hata veriyor
cooldown: 3 minutes
cooldown message: %replaceTimespan(remaining time)% sonra tekrar kullanabilirsin!
onlarda buralar
Üstte en az Skript 2.2 dev33 gerekir diye belirtmiştim.
indirebilecegim bi link verebilirimisnÜstte en az Skript 2.2 dev33 gerekir diye belirtmiştim.
Umut Erarslan#8378
indirebilecegim bi link verebilirimisn
1.8.8 sürümündemi çalışıyor sadeceDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!