Çözüldü Süreli kelime oyunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Saruhan TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon ben o bölümü farklı sandım. Kelime oyunu başlıyor ve 30 saniye sonra bitiyor olarak sanmıştım.

Pardon demene gerek yok canım dostum herkes hata yapar normal.[DOUBLEPOST=1522295529,1522295499][/DOUBLEPOST]
Pardon ben o bölümü farklı sandım. Kelime oyunu başlıyor ve 30 saniye sonra bitiyor olarak sanmıştım.

Pardon demene gerek yok canım dostum herkes hata yapar normal.

options:
prefix: &b&lKOD &6>

command /oyun1:
permission: sk.admin
permission message: &cBunu yapmak icin yetkin yok!
trigger:
set {kodlar} to a random integer between 1 and 999999999999
set {kodBasladi} to true
broadcast "&8&m--------------------------------------------"
broadcast " "
broadcast " "
broadcast " {@prefix} &aOyun baslamistir, kodu sohbete ilk yazan kazanacaktir!"
broadcast " {@prefix} &aGecerli Kod: &e%{kodlar}%"
broadcast " "
broadcast " "
broadcast "&8&m--------------------------------------------"

on chat:
if {kodBasladi} is true:
if message is "%{kodlar}%":
wait 10 tick
broadcast " {@prefix} &4%player% &aKelime oyununu kazandi."
set {kodBasladi} to false
give a fire charge named "&6&lKELIME OYUNU ODULU" to player

every 10 minute:
execute console command "oyun1"
stop

Peki hocam bu işlemi 10 dkkda bir yapmasını isterek nasıl bi kod kullanacagız?

O zaman bu kodu kullan

Benim attığım kodu tekrar atmayın lütfen. yardım eden biziz şurda insan gibi yardım ediyoruz saygılı olalım lütfen sinirimi bozdunuz çünkü.
İlk olarak kelime oyununu konu sahibi attı olarak gördüm ikinci olarakta 30 saniye içerisinde kimse yazmassa iptal olmasını istemiş onu ekledim

İlk olarak kelime oyununu konu sahibi attı olarak gördüm ikinci olarakta 30 saniye içerisinde kimse yazmassa iptal olmasını istemiş onu ekledim

Anlamsız Küçük ödülleride iptal etmek oyuncuları biraz düşünememek olur fakir olanda var zenginde fakirin ihtiyacını görebilcek bir eşya olabilir o genede benim attığım kod yerine farklı kod yaparak istediğinizi yapın benim sinirlendiğim nokta benim kodumu düzenleyip atmanız kod zaten çalışır halde.

Anlamsız Küçük ödülleride iptal etmek oyuncuları biraz düşünememek olur fakir olanda var zenginde fakirin ihtiyacını görebilcek bir eşya olabilir o genede benim attığım kod yerine farklı kod yaparak istediğinizi yapın benim sinirlendiğim nokta benim kodumu düzenleyip atmanız kod zaten çalışır halde.
Dediğim gibi kelime oyununu konu sahibi attığını zannettim konuyu uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl