Bulundu Süreli item verme skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark06149

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
yok

Discord:

ByDark#9384

Merhaba arkadaşlar ;

Bir script istiyorumda hiçbir yerde bulamadım acil bir script yardım edermisiniz ;

Script i /anahtarver yazdığımda bana günlük kasa anahtarını vermesini istiyorum ve sadece 24 saate bir vermesini istiyorum kit gibi ama /anahtarver yazıp anahtarı aldığımızdan sonra tekrar komudu uyguladığımızda zaten ahatarı almışsınız kalan süre : 23 saat 59 dakika 60 saniye gibi yazmasını istiyorum ve bu süre ben oyunda olmasam bile ilerlemesini istiyorum arkadaşlar istediğim eğer çok zor bir şey ise özür dilerim Yapacak ve uğraşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Not : Kasa plugini olarak CratesPlusu Kullanıyorum

Kod:
command /anahtarver:

trigger:
        {%player%.bekleme} is set:
            difference between {%player%.bekleme} and now is less than a day:
                open chest with 1 rows named "&cHediye" to player
                format slot 4 of player with diamond named "&2» &eDurum: &cAlınamaz " to close then run [execute player command "/anahtar2"]
                stop trigger
        open chest with 1 rows named "&cAnahtar" to player
        format slot 4 of player with diamond named "&2» &eDurum: &aAlınabilir " to close then run [execute player command "/anahtar1"]
command /anahtar1:
    trigger:
        execute console command "cc give p anahtar 2 %player%"
        set {%player%.bekleme} to now
        send "&e&l Anahtarcı &2» &aBaşarıyla ödülünü aldın. 24 saat sonra tekrar gel!" to player
        stop
command /anahtar2:
    trigger:
        send "&e&l Anahtarcı &2» &cÖdülünü 24 Saatte 1 Kez Alabilirsin!" to player
        stop

Kod:
command /anahtarver:

trigger:
        {%player%.bekleme} is set:
            difference between {%player%.bekleme} and now is less than a day:
                open chest with 1 rows named "&cHediye" to player
                format slot 4 of player with diamond named "&2» &eDurum: &cAlınamaz " to close then run [execute player command "/anahtar2"]
                stop trigger
        open chest with 1 rows named "&cAnahtar" to player
        format slot 4 of player with diamond named "&2» &eDurum: &aAlınabilir " to close then run [execute player command "/anahtar1"]
command /anahtar1:
    trigger:
        execute console command "cc give p anahtar 2 %player%"
        set {%player%.bekleme} to now
        send "&e&l Anahtarcı &2» &aBaşarıyla ödülünü aldın. 24 saat sonra tekrar gel!" to player
        stop
command /anahtar2:
    trigger:
        send "&e&l Anahtarcı &2» &cÖdülünü 24 Saatte 1 Kez Alabilirsin!" to player
        stop
Dostum sanırım yanlış anladın ben 1 komut istiyorum sen 3 komut girmişsin ve 24 saati yazmasını istiyorum essentials kit pluginindeki sayım gibi düşünülebilir 23 saat 59 dakika 60 saniye gibi yazmasını istiyorum dostum yardım edebilirsen sevinirim

Dostum sanırım yanlış anladın ben 1 komut istiyorum sen 3 komut girmişsin ve 24 saati yazmasını istiyorum essentials kit pluginindeki sayım gibi düşünülebilir 23 saat 59 dakika 60 saniye gibi yazmasını istiyorum dostum yardım edebilirsen sevinirim
Bunu skritple yapmasan daha iyi olur. Çünkü her oyuncu için ayrı bir veriable ve her veriable için ayrı bir sayım parametresi. Essentials ile yapmak istemiyorsanız veya kullanmıyorsanız size şu eklentiyi önerebilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu skritple yapmasan daha iyi olur. Çünkü her oyuncu için ayrı bir veriable ve her veriable için ayrı bir sayım parametresi. Essentials ile yapmak istemiyorsanız veya kullanmıyorsanız size şu eklentiyi önerebilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
DOSTUM ESSENTİALS İLE OLSA BENDE YAPARDIM AMA ESSENTİALS İLE SADECE İTEM VERİLİYOR BAŞKA KOMUT KULLANAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ /KİT ANAHTAR ŞEKLİNDE YAPALIM.

DOSTUM ESSENTİALS İLE OLSA BENDE YAPARDIM AMA ESSENTİALS İLE SADECE İTEM VERİLİYOR BAŞKA KOMUT KULLANAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ /KİT ANAHTAR ŞEKLİNDE YAPALIM.
Anahtarınızın ismini loresini büyüsünü aynı şekilde yazsanız da olur

Tamamdır dostum halletim başk bir şekilde teşekkürler.

@Kaan Çoban dostum benim günlük anahtarımda keyin loresinin en alt satırna boşluk olmuş ama bunu kitte boşluk bırakamıyorum lorede oyüzden sağ tıklayıınca kasayı açmıyor sorun çözülmedi yardım edermisiniz.

Doğru zaten o diğer komutlar skriptin işlevini sağlıyor /anahtarver yazdığında günde 1 kere anahtar alabilir

Doğru zaten o diğer komutlar skriptin işlevini sağlıyor /anahtarver yazdığında günde 1 kere anahtar alabilir
dostum anlamıyorsun anahtarı aldıktan sonra tekrar o kumudu yazınca 24 saat 59 dakika 60 saniye sonra tekrar alabilirsniz gibi mesaj gelsin istiyorum anladın.

dostum anlamıyorsun anahtarı aldıktan sonra tekrar o kumudu yazınca 24 saat 59 dakika 60 saniye sonra tekrar alabilirsniz gibi mesaj gelsin istiyorum anladın.
Kalan süreyi saniyesine kadar söylemiyor fakat 24 saatte bir alabiliyorlar.

dostum peki ben essentials kit ile ekliyorum anahtarda lorede booşluk var en altında kite eklerken o lore boşluğunu almıyor oyüzden benim için sorun oluyor bunu nasıl yapabilirim yardım edermisin.

dostum peki ben essentials kit ile ekliyorum anahtarda lorede booşluk var en altında kite eklerken o lore boşluğunu almıyor oyüzden benim için sorun oluyor bunu nasıl yapabilirim yardım edermisin.
İlgili kısmı buraya atarsan yardımcı olayım​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl