Bulundu Süreli Fly Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Herkese selam, forumlardaki çoğu skriptlere baktım fakat çoğusu doğru düzgün çalışmıyor bile, benim istediğim komutu girdiğimde bana kağıt versin bu kağıda sağ tıkladığımızda fly süremiz aktifleşsin bunu köylülere takas olarak eklemek istiyorum. plugin olarak tempfly kullandım fakat kağıt vermediği için kullanmak istemedim. ayrıca fly açık iken yani uçarken fly süresinin subtitle olarak yazmasını istiyorum. sunucu sürümüm 1.18.2

Merhabalar skript yerine eklenti kullanmanızı öneririm eklenti ismi : tempfly incelerseniz sizin için yararlı olacaktır iyi forumlar

Merhabalar skript yerine eklenti kullanmanızı öneririm eklenti ismi : tempfly incelerseniz sizin için yararlı olacaktır iyi forumlar
o eklentiyi kullandım fakat uçuş kağıdı gibi item vermediği için geri kaldırdım.

o eklentiyi kullandım fakat uçuş kağıdı gibi item vermediği için geri kaldırdım.
Tüm her şeyi Skript'e yığmak yerine, TempFly kullanıp kağıtları Skript ile oluşturabilirsiniz hocam.

Kod:
on right click with paper:
    if tool's display name is "&8▶ &c&n15 Dakika Uçuş&r &8◀":
        remove paper named "&8▶ &c&n15 Dakika Uçuş&r &8◀" from player
        wait 0.5 seconds
        execute console command "tf give %player% 15m"
        send "&e&lMELODIA &8▶ &c15 dakika &7uçuş izni kazandın!" to player

Tüm her şeyi Skript'e yığmak yerine, TempFly kullanıp kağıtları Skript ile oluşturabilirsiniz hocam.

Kod:
on right click with paper:
    if tool's display name is "&8▶ &c&n15 Dakika Uçuş&r &8◀":
        remove paper named "&8▶ &c&n15 Dakika Uçuş&r &8◀" from player
        wait 0.5 seconds
        execute console command "tf give %player% 15m"
        send "&e&lMELODIA &8▶ &c15 dakika &7uçuş izni kazandın!" to player
bunda lore olmazsa kağıdı örs ile adlandirip kullanabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl